Behandelingen

Contact

Jossy van der Zwan
instituut voor huid-
en lichaamsverzorging

Blauwroodlaan 38

2718 SJ Zoetermeer
T (079) 36 20 055
E mailing@jossyvanderzwan.nl
K.v.K. Nummer: 27104675

  


Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: van 13.00 tot 21.30.
Di., Do.: van 9.00 tot 21.30 uur.
Wo., Vr.: van 9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag: van 8:30 tot 17.00 uur.

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de ANBOS

Deze zijn ter inzage of op te vragen bij ons instituut.

40 jaar ervaring...

40 jaar ervaring...

Welkom op de vernieuwde website van Instituut Jossy van der Zwan. Wij zouden het erg leuk vinden als je een berichtje achter laat in ons gastenboek.


Huidinstituut Jossy van der Zwan – al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer. Een bezoek aan ons instituut is een heerlijke ervaring. Niet alleen omdat je er na zo'n behandeling goed uitziet, maar ook omdat het heerlijk ontspannend en rustgevend is. Wij gebruiken diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten met zorgvuldig geselecteerde bestanddelen en de meest doeltreffende technieken voor schoonheidsbehandelingen. U kunt bij ons terecht voor diverse professionele behandelingen. De combinatie van kwaliteitsproducten van diverse gerenommeerde cosmeticahuizen, 40 jaar ervaring in het schoonheidsverzorgingvak en de persoonlijke aandacht die wij u geven, staat garant voor een optimaal resultaat.

 

40 jaar ervaring...

Beauty Defect Repair

Beauty-defect-repair (bdr) is het resultaat van jarenlang onderzoek en deze methode is gebaseerd op de overtuiging dat de actieve ingrediënten daar moeten gebracht waar ze hun werk doen. De huid heeft een natuurlijke beschermde functie die de opname van de gebruikte cosmetische producten min of meer voorkomt.

Lees meer
40 jaar ervaring...

Doe eens een Kleuren Analyse

Wilt u weten welk kleurtype u bent? Ontdek de meest flatterende kleuren, die het beste bij u passen! U zult ervaren, dat u er gezonder en jonger uitziet in de juiste kleurnuances die bij uw eigen natuurlijke kleuren harmoniëren met uw huid, ogen en haren.

Lees meer