Behandelingen

Contact

Jossy van der Zwan
instituut voor huid-
en lichaamsverzorging

Blauwroodlaan 38

2718 SJ Zoetermeer
T (079) 36 20 055
E mailing@jossyvanderzwan.nl
K.v.K. Nummer: 27104675

  


Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: van 13.00 tot 21.30.
Di., Do.: van 9.00 tot 21.30 uur.
Wo., Vr.: van 9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag: van 8:30 tot 17.00 uur.

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de ANBOS

Deze zijn ter inzage of op te vragen bij ons instituut.

Hand- & Voetverzorging


Nagelversteviging
Moeite om uw eigen nagels mooi en lang te houden? U kunt ze nu verstevigen met een laagje gel wat over de hele nagel wordt aangebracht. Dit is mogelijk in naturel of French.

French manicure
Dit is een manier van nagels lakken, waarbij de nagelranden parelwit worden geaccentueerd en de natuurlijke kleur van de nagel zelf wordt versterkt. Deze "natural look" is ooit als trend begonnen, maar inmiddels een begrip geworden in nageldecoratie.

Nabehandeling
De eigen nagel groeit door (ligt bij iedereen weer anders hoe snel de nagels groeien) en zal dus na 3 a 4 weken bijgewerkt moeten worden. De nagels worden gevijld en daarna weer bijgewerkt met gel.Voetverzorging
De uitwendige voetklachten kunnen met pedicure verholpen worden, zoals likdoorns, overmatig eelt, ingegroeide nagels en kloven. Wij beschikken over de modernste apparatuur op het gebied van voetverzorging. Aan de hand van vakkundig advies kunt u vaak direct en pijnloos behandeld worden. Ook zijn er diverse voetverzorgende producten verkrijgbaar voor thuis.

Cosmetische voetverzorging
Laat uw voeten lekker tot rust komen door middel van een cosmetische voetbehandeling. Dit houdt in dat uw nagels en nagelomgeving verzorgd worden. De voeten worden gescrubd en gemasseerd. Als afsluiter krijgt u een hydraterend voetenmasker. U kunt er ook voor kiezen om hierbij de teennagels te laten lakken.