Behandelingen

Contact

Jossy van der Zwan
instituut voor huid-
en lichaamsverzorging

Blauwroodlaan 38

2718 SJ Zoetermeer
T (079) 36 20 055
E mailing@jossyvanderzwan.nl
K.v.K. Nummer: 27104675

  


Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: van 13.00 tot 21.30.
Di., Do.: van 9.00 tot 21.30 uur.
Wo., Vr.: van 9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag: van 8:30 tot 17.00 uur.

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de ANBOS

Deze zijn ter inzage of op te vragen bij ons instituut.

Massage


Lichaamsmassage
Een ontspannende massage bij stress, nervositeit en vermoeide spieren. Sportmassage is preventief en herstelbevorderend. Massage geeft een goede doorbloeding in spiergroepen of in bepaalde spiergroepen met daaromheen liggend weefsel, daardoor vindt een verbetering van de stofwisselingsprocessen plaats.

Polariteitsmassage
Deze heilzame diepwerkende massage is effectief bij het loslaten van blokkades van spanning, stress en pijn en laat je levensenergie weer stromen. De massage kan worden toegepast op lichaam en gezicht of als deelmassage.

Aromatherapie
Dit is het uitwendig aanbrengen van essentiële oliën om de gezondheid te bevorderen of om genezingsprocessen te ondersteunen of aan te vullen. Bij uitwendig gebruik komt de olie via massage of compressen de huid binnen om diep door te dringen in de organen en in het bloed te worden opgenomen. Wij maken gebruik van 100 procent natuurlijke en plantaardige olie!

Whirlpool
Hierin kunt u genieten van geneeskrachtige kruiden zoals bv. kamille, lavendel, eukalyptus, tijm en rozemarijn.

Chromo- Therapie (kleuren therapie)
Bij kleuren therapie in een Beterbad ligbad maakt men gebruik van de veelvuldige eigenschappen van het licht. De invloed van kleuren op ons bioritme vormt de basis van de chromotherapie. Deze gaat ervan uit dat gekleurde lichtgolven energiebronnen vormen die trillingen uitzenden. Elke kleur heeft een specifieke golflengte, snelheid en ritme en de chromotherapie wendt die eigenschappen aan om specifieke lichaamsoplossingen te vinden. Een trilling van golven(energie). Iedere kleur heeft een eigen golflengte (frequentie) en de snelheid is bijzonder hoog; 300.000 m/sec.

Samengevat:
Het doel van de chromotherapie is het, middels gekleurde lampen, stimuleren of normaliseren van een gebrekkige organische energiestroom. De kleuren van het licht helpen daarbij het behouden van een goede gezondheid.