Behandelingen

Contact

Jossy van der Zwan
instituut voor huid-
en lichaamsverzorging

Blauwroodlaan 38

2718 SJ Zoetermeer
T (079) 36 20 055
E mailing@jossyvanderzwan.nl
K.v.K. Nummer: 27104675

  


Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: van 13.00 tot 21.30.
Di., Do.: van 9.00 tot 21.30 uur.
Wo., Vr.: van 9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag: van 8:30 tot 17.00 uur.

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de ANBOS

Deze zijn ter inzage of op te vragen bij ons instituut.

Acné

Acné

Er zijn verschillende soorten acné. De meest voorkomende is jeugdacné. Acné kan ontstaan door verschillende oorzaken:

Een verhoogde talgproductie is er een van. Dit staat onder invloed van hormonen. Een tweede oorzaak is dat de talgklieren verstopt kunnen raken. Hierdoor ontstaan pukkeltjes. Ook kunnen bacteriën die in de talgklier terecht komen een oorzaak zijn van acné. Het is bij acné dus van groot belang dat de huid goed schoon gehouden wordt. Dit kunt u doen door middel van speciale gezichtsbehandelingen en producten voor thuis.

Bij ons in het instituut hebben wij diverse mogelijkheden qua behandelingen. De Neoderma kruidenpeeling is er een van. Het effect van de peeling is dat de dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de opperhuid kan ademen. Door het peelingeffect op de huid is deze behandeling zeer doeltreffend bij acne. Ook hebben wij een reinigende gezichtsbehandeling van 45 minuten. Een derde acné behandeling is de Beauty-defect-repair (bdr). In het begin zetten we het BDR blauwlicht in om de ontsteking van de acné bacterie te verminderen. Door fruitzuren en talgreducerende producten helpt deze behandeling tot een fijner egaal huidbeeld.

Wilt u meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 079-3620055. Onze specialisten kunnen u adviseren naar aanleiding van een huidanalyse welke behandeling geschikt is voor uw huid. Tevens hebben wij een breed assortiment ondersteunende verzorgingsproducten voor thuisgebruik.