Behandelingen

Contact

Jossy van der Zwan
instituut voor huid-
en lichaamsverzorging

Blauwroodlaan 38

2718 SJ Zoetermeer
T (079) 36 20 055
E mailing@jossyvanderzwan.nl
K.v.K. Nummer: 27104675

  


Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: van 13.00 tot 21.30.
Di., Do.: van 9.00 tot 21.30 uur.
Wo., Vr.: van 9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag: van 8:30 tot 17.00 uur.

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de ANBOS

Deze zijn ter inzage of op te vragen bij ons instituut.

Permanent Make-up


Permanent Make-up een mooi natuurlijk uiterlijk
Permanent Make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw Make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer.

Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht?
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart.

Veilig en Betrouwbaar
Onze pigmenten staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. Als enige kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij lippen en wenkbrauwen geheel worden verwijderd. Wij werken met het geavanceerde Ecuri apparaat dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelooflijk secuur. Deze apparatuur is nagenoeg pijnloos. Mocht het toch gevoelig zijn, dan kunnen wij gebruik maken van verdovingscrème.


Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kunnen wij met de Ecuri Methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar' worden hersteld.

Eyeliners
Permanent Make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de Ecuri Methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Voor lenzendragers is Permanent Make-up een uitkomst.

Lipliners
Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. Perfect om een kleine bovenlip te vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken.

Medische behandelingen zoals;
- Tepelhofcorrectie na borstreconstructie
- Bij alopecia [haarverlies]
- Litteken camouflage.

Met een medische indicatie kunnen deze behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Permanent make-up is volkomen veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen gerust de behandeling ondergaan!
 

Vergunning op grond van artikel 3 van het Warenwetbesluit permanente make-up en piercen.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.