Behandelingen

Contact

Jossy van der Zwan
instituut voor huid-
en lichaamsverzorging

Blauwroodlaan 38

2718 SJ Zoetermeer
T (079) 36 20 055
E mailing@jossyvanderzwan.nl
K.v.K. Nummer: 27104675

  


Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: van 13.00 tot 21.30.
Di., Do.: van 9.00 tot 21.30 uur.
Wo., Vr.: van 9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag: van 8:30 tot 17.00 uur.

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de ANBOS

Deze zijn ter inzage of op te vragen bij ons instituut.

Nieuws

Beauty Defect Repair

Beauty-defect-repair (bdr) is het resultaat van jarenlang onderzoek en deze methode is gebaseerd op de overtuiging dat de actieve ingrediënten daar moeten gebracht waar ze hun werk doen. De huid heeft een natuurlijke beschermde functie die de opname van de gebruikte cosmetische producten min of meer voorkomt.

Lees meer

Doe eens een Kleuren Analyse

Wilt u weten welk kleurtype u bent? Ontdek de meest flatterende kleuren, die het beste bij u passen! U zult ervaren, dat u er gezonder en jonger uitziet in de juiste kleurnuances die bij uw eigen natuurlijke kleuren harmoniëren met uw huid, ogen en haren.

Lees meer

Mini Magazine

Schrijf je in voor het Minimagazine

Lees meer

Discussie permanent ontharen

Na aanleiding van de uitzending tros radar 22 september 2014 en de discussie in de tweede kamer betreffende permanent ontharen willen wij u namens Instituut Jossy van der Zwan een toelichting geven over deze kwestie.

Lees meer

Vriendinnenactie

Wanneer u als vaste klant een nieuwe klant kennis laat maken met ons instituut en uw vriend/vriendin maakt een nieuwe afspraak, dan krijgt u op uw volgende behandeling 50% korting!

Lees meer

Mooie langdurige nagellak.

Wilt u ook mooie gelakte nagels die lang meegaan? Dan kunt u bij ons instituut gel nagellak laten aanbrengen. Het voordeel hiervan is dat de conditie van de nagel behouden blijft.

Lees meer

Doe de mini-huidanalyse en ontvang een Goodybag

De uitkomst van de mini- huidanalyse is het begin van de kennismakingsbehandeling. U maakt kennis met Instituut Jossy van der Zwan en wij met uw huid! Met deze ingevulde enquête krijgt u een goodybag van ons cadeau.

Lees meer