Behandelingen

Contact

Jossy van der Zwan
instituut voor huid-
en lichaamsverzorging

Blauwroodlaan 38

2718 SJ Zoetermeer
T (079) 36 20 055
E mailing@jossyvanderzwan.nl
K.v.K. Nummer: 27104675

  


Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: van 13.00 tot 21.30.
Di., Do.: van 9.00 tot 21.30 uur.
Wo., Vr.: van 9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag: van 8:30 tot 17.00 uur.

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de ANBOS

Deze zijn ter inzage of op te vragen bij ons instituut.

Ontharen


Epileren
Door het vaardig hanteren van een pincet geven wij uw wenkbrauwen de vorm die het beste bij uw gezicht past of aan uw persoonlijke wensen beantwoordt. Haren in de schaamstreek kunnen goed verwijderd worden. Scheren, met name de bikinilijn, geeft vaak irritatie omdat de stoppeltjes in de overliggende huid prikt. Ontharingscrèmes raden wij niet aan i.v.m. de chemische reactie van dit product in de omgeving van het slijmvlies van de vagina. We raden aan dit lichaamsgebied te laten harsen door een deskundige en niet zelf aan de slag te gaan.

Hars ontharen
Storende haartjes in het gezicht, benen, buik of in de liezen kunnen tijdelijk worden verwijderd met harsen. Op deze manier worden de haartjes geheel verwijderd, en krijgt u geen last van stugge of snelle nagroei. De warme hars wordt op de te behandelen plek aangebracht en de haartjes verkleven hierin. Een schone, gladde huid is het resultaat.

Brazilian Wax
Bij brazilian wax worden alle haren verwijderd in het hele gebied rondom de schaamstreek. Dit is een andere methode dan gewoon harsen het is namelijk minder pijnlijk.

Depilar System
De nieuwste generatie op enzymen gebaseerde ontharing is er! Iedereen kan met Depilar System worden behandeld! Man, Vrouw, elk huidtype, en huidskleur, elke haarkleur en haardikte! Voor het beste resultaat wordt Depilar System aangebracht na het harsen, wanneer haar en wortel zijn verwijderd. Hierdoor zijn de haarfollikels open en leeg. De cellen worden effectief vernietigd zodat verdere haargroei voorkomen wordt en het lichaam ontdoet van ongewenst haar.

Elektrisch ontharen
Dit is een intensieve behandeling volgens de blendmethode. Het is een van de manieren die u definitief van uw overtollige haargroei afhelpt.

Zowel in het gezicht als op andere lichaamdelen.
De haartjes worden één voor één met een elektrisch apparaat behandeld waarna, na verloop van tijd, de haargroei definitief tot het verleden behoort.