Voetverzorging

Pedicure

De uitwendige voetklachten kunnen met pedicure verholpen worden, zoals likdoorns, overmatig eelt, ingegroeide nagels en kloven. Wij beschikken over de modernste apparatuur op het gebied van voetverzorging. Aan de hand van vakkundig advies kunt u vaak direct en pijnloos behandeld worden. Ook zijn er diverse voetverzorgende producten verkrijgbaar voor thuis.

Medisch pedicure

De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Alle (medisch) pedicures voldoen aan de strenge eisen en zijn vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures.

Cosmetische voetverzorging

Laat uw voeten lekker tot rust komen door middel van een cosmetische voetbehandeling. Dit houdt in dat uw nagels en nagelomgeving verzorgd worden. De voeten worden gescrubd en gemasseerd. U kunt er ook voor kiezen om hierbij de teennagels te laten lakken.

Gelnagels

Moeite om uw eigen nagels mooi en lang te houden? U kunt ze nu verstevigen met een laagje gel wat over de hele nagel wordt aangebracht. Dit is mogelijk in naturel of French.

Meer informatie ›