Ontharen in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Zoetermeer voor een ontharen behandeling? Bij huidinstituut Jossy van der Zwan krijgt u de beste ontharingsbehandelingen mogelijk. We beheersen dan ook diverse technieken, waaronder Pulsar IPL en elektrisch ontharen. Samen bekijken we welke ontharingsbehandeling het best bij uw lichaam past. Wij zijn als huidinstituut al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Daarom weet u dat u bij ons absoluut goed zit voor een professionele beauty behandeling.

Maak direct een afspraak bij Jossy van der Zwan als u een ontharen behandeling in Zoetermeer wilt ondergaan. Mocht u eerst een aantal vragen willen stellen aan onze specialist, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven u graag meer informatie.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Een ontharen behandeling in Zoetermeer bij Jossy van der Zwan

Er zijn meerdere schoonheidssalons in Zoetermeer. Waarom u beter voor Jossy van der Zwan kunt kiezen laten we zien door onze voordelen te benoemen:

  • Al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer
  • Elke klant verdient persoonlijke aandacht
  • Wij werken alleen met kwaliteitsproducten
  • Pulsar IPL voor definitief ontharen
  • Diervriendelijke huidverzorgings- en maquillage producten
  • Meest doeltreffende nieuwe technieken

Definitief ontharen Zoetermeer

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen, dan is definitief ontharen in Zoetermeer iets voor u. Met behulp van laser ontharen Zoetermeer of permanente ontharing Zoetermeer bij ons in de salon, kunt u de haargroei op specifieke delen van uw lichaam permanent verminderen.

Het proces van definitief ontharen vereist enkele behandelingen voordat de gewenste resultaten worden bereikt. Het is belangrijk om te onthouden dat de resultaten fantastisch zijn, maar dat er wel nog een kans bestaat dat 20% van de haren terug komt. De meest voorkomende behandeling voor definitief ontharen is het gezicht, de benen, de bikinilijn en de oksels.

gezichtsbehandeling zoetermeer

Onze ontharingstechnieken

Wij bieden diverse ontharingstechnieken aan voor zowel vrouwen als mannen, deze zetten we al jarenlang in om ongewenst lichaamshaar te laten verdwijnen. Deze technieken zorgen allemaal voor hetzelfde resultaat: ongewenste haren verwijderen. Hoe ze dat doen, verschilt natuurlijk wel. We nemen de technieken even met u door.

Elektrisch ontharen

Heb je last van ongewenste haargroei of overbeharing? Overbeharing kan tot 80% permanent verwijderd worden met behulp van elektrisch ontharen. Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd.

Tijdens deze ontharen behandeling in Zoetermeer wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei.

Pulsar IPL

IPL betekent Intense Pulsed Light. Het is een manier om, door middel van lichtflitsen, permanent van ongewenste haargroei af te komen. De IPL ontharingsmethode maakt gebruik van IPL energie om de haarzakjes te verhitten en te beschadigen, zodat hier geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien. Overbeharing kan tot 80% permanent verwijderd worden met behulp van IPL.

Harsen

Scheren, met name de bikinilijn, geeft vaak irritatie. Ontharingscrèmes raden wij niet aan in verband met de chemische reactie van dit product. We raden aan dit lichaamsgebied te laten harsen door een deskundige en niet zelf aan de slag te gaan. Storende haartjes in het gezicht, benen, buik of in de liezen kunnen tijdelijk worden verwijderd met harsen. Op deze manier worden de haartjes geheel verwijderd, en krijgt u geen last van stugge of snelle nagroei.

Wilt u op vakantie niet te hoeven denken aan scheren, kunt u het beste ver van tevoren beginnen met harsen in Zoetermeer. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en kunnen u helpen met een onbezorgde vakantie. Waarom zo vroeg beginnen? Dit heeft te maken met de verschillende haargroeifases.

Wat kost een ontharen behandeling in Zoetermeer?

Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het definitief ontharen in het gezicht. Bekijk je polisvoorwaarden of je hiervoor verzekerd bent. Voor de IPL en het elektrisch ontharen kunt u het beste kosteloos een intakegesprek inplannen. Dan komt u via onze specialisten erachter aan welke kosten u moet denken bij ontharen in Zoetermeer.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

permanente make up zoetermeer

Schoonheidssalon in Zoetermeer

Naast (definitieve) ontharing zijn we ook gespecialiseerd in andere schoonheidsbehandelingen. Als huidinstituut voelen we ons verplicht om alleen diervriendelijke kwaliteitsproducten te gebruiken: huidverzorgings- en maquillage producten met zorgvuldig geselecteerde bestanddelen. U kunt onder andere bij ons terecht voor een beauty behandeling permanente make up in Zoetermeer en een algehele gezichtsbehandeling in Zoetermeer.

Maak gelijk een afspraak

Wilt u permanent ontharen in Zoetermeer? Definitief van uw haren af? Maak direct een afspraak voor een behandeling in ontharing. Heeft u nog vragen over de behandelingen, de producten die wij gebruiken of andere verwante zaken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier