Permanente Make-up Zoetermeer

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Dit is een van onze specialismes bij ons schoonheidssalon in Zoetermeer. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Hoe wordt Permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanente make-up is een vak apart. Naast permanente make-up is er ook een mogelijkheid om je te laten ontharen in Zoetermeer.

Veilig en Betrouwbaar

Onze pigmenten staan onder periodieke controle van de warenautoriteit en zijn allen goedgekeurd en veilig. Wij werken met het geavanceerde Ecuri apparaat dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelooflijk secuur. Deze apparatuur is nagenoeg pijnloos. Mocht het toch gevoelig zijn, dan kunnen wij gebruik maken van verdovingscrème.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Mogelijkheden

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kunnen wij met de Hair-stroke Methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar’ worden hersteld.

Eyeliners

Permanente make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de permanente make-up kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Voor lenzendragers is permanente make-up een uitkomst.

Lipliners

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. Perfect om een kleine bovenlip te vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken.

Medische behandelingen, zoals:

  • Tepelhofcorrectie na borstreconstructie
  • Bij alopecia [haarverlies]
  • Litteken camouflage.

Met een medische indicatie kunnen deze behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Naast medische behandelingen verzorgen we ook een gezichtsbehandeling in Zoetermeer.

Permanent make-up is volkomen veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen gerust de behandeling ondergaan!

Vergunning op grond van artikel 3 van het Warenwetbesluit permanente make-up en piercen. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Informatie MRI scanner

De pigmenten die door het instituut gebruikt worden voor Permanent Make-up zijn veilig en zonder gevolgen bij een MRI-scan.

Meer informatie ›