Permanente Make-up in Zoetermeer

Permanente make-up in Zoetermeer is dé manier om uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Permanente make-up is een van de specialismen van schoonheidssalon Jossy van der Zwan in Zoetermeer. De pmu blijft onder alle omstandigheden perfect zitten, of u nu gaat zwemmen, naar de sauna gaat of wakker wordt. Dat betekent dat u nooit meer iets hoeft bij te werken met een potlood. De make-up blijft wel twee tot vijf jaar of langer mooi zitten.

Heeft u interesse in een behandeling voor permanente make-up? Maak via onderstaande knoppen een afspraak of neem contact met ons op. We zien u binnenkort graag in onze salon.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Permanente make-up in Zoetermeer door Jossy van der Zwan

  • 40 jaar ervaring
  • Diervriendelijke producten
  • Meest doeltreffende technieken
  • Professionele behandelingen
  • Kwaliteitsproducten
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij staan garant voor een optimaal resultaat

Hoe wordt Permanente make-up aangebracht?

Permanente make-up in Zoetermeer wordt met een flinterdunne steriele naald aangebracht met een speciaal veilig pigment. Het pigment wordt tijdens een behandeling vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Permanente make-up is anders dan een tatoeage, omdat de make-up langzaam steeds lichter wordt. Wel blijft de make-up behoorlijk lang zitten. Gemiddeld blijft de pigmentatie namelijk maar liefst twee tot vijf jaar mooi.

Permanente make-up is volkomen veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling gerust ondergaan.

Veilig en Betrouwbaar

Onze pigmenten staan onder periodieke controle van de warenautoriteit en zijn allen goedgekeurd en veilig. Wij werken met het geavanceerde Ecuri apparaat. Dit apparaat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelooflijk secuur. Dankzij deze apparatuur is een behandeling nagenoeg pijnloos. Mocht het toch gevoelig zijn, dan gebruiken wij een verdovingscrème.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Perfecte correcties

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen worden dankzij onze technieken perfect gecorrigeerd, zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft. Met de Hair-stroke Methode bouwen wij uw wenkbrauwen haartje voor haartje weer op. Als u een stukje uit een van uw wenkbrauwen mist, herstellen wij dit stukje nagenoeg ‘onzichtbaar’.

Eyeliners

Permanente make-up laat uw ogen altijd prachtig spreken. Wat u ook doet, na een behandeling zijn uw ogen altijd perfect verzorgd. Met de permanente make-up in Zoetermeer worden diepliggende ogen optisch naar voren gehaald, waardoor u een jeugdige uitstraling krijgt. Voor lenzendragers is permanente make-up ook een uitkomst, omdat u niet meer bang hoeft te zijn voor make-up resten in uw lenzen.

Lipliners

De techniek voor uw lippen is een sublieme manier om uw mond weer vol en strak te maken. Een lipliner behandeling zorgt voor een lijntje rond de mond die de contouren van uw lippen prachtig naar voren brengt. Ook kunnen we tijdens een behandeling uw lippen volledig inkleuren als u dat graag wilt. Lipliner is perfect om een kleine bovenlip te vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Medische behandelingen, zoals:

  • Tepelhofcorrectie na borstreconstructie
  • Bij alopecia (haarverlies)
  • Litteken camouflage.

Met een medische indicatie kunnen deze behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Naast medische behandelingen verzorgen we ook een gezichtsbehandelingen in Zoetermeer.

Wij hebben een vergunning op grond van artikel 3 van het Warenwetbesluit permanente make-up en piercen. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Verschillende behandelingen

Permanente make-up in Zoetermeer is een vak apart, maar naast dit specialisme biedt schoonheidssalon Jossy van der Zwan ook andere behandelingen aan. Dankzij de diverse expertises van onze specialisten kunt u voor veel verschillende behandelingen bij ons terecht, zo ook voor gezichtsbehandelingen in Zoetermeer. Ons team bestaat uit onder andere een huidspecialiste, schoonheidsspecialistes en een huidtherapeut. Zo kunt u ook een afspraak maken voor een behandeling ontharen in Zoetermeer. Daarnaast bieden we hand- en voetverzorging, een wimperlift,massages en diverse lichaamsbehandelingen. Bij lichaamsbehandelingen kunt u bijvoorbeeld denken aan een bodymassage, bodyscrub of een bodywrap.

Afspraak maken voor permanente make-up in Zoetermeer

Heeft u interesse in permanente make-up in Zoetermeer of een van onze andere behandelingen? Maak via onderstaande knoppen een afspraak, dan zien we u binnenkort in onze schoonheidssalon. Heeft u vragen over permanente make-up? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Wanneer mascara na permanente make-up?

Na een permanente make-up behandeling mag u gedurende 1 week geen mascara of andere oog make-up aanbrengen op de behandelde plaatsen. Dat is heel belangrijk. De huid aan de oppervlakte moet eerst genezen.

Hoe werkt permanente make-up?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciale pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Het gaat hierbij om pigmentatie in het bovenste laagje van de huid. Na verloop van tijd verzwakt de kleur en wordt het steeds lichter.

Is permanente make-up gevaarlijk?

Permanente make-up aanbrengen is niet gevaarlijk. Het is volkomen veilig en betrouwbaar. Ook mensen met een allergische huid kunnen gerust een behandeling ondergaan. De pigmenten die wij gebruiken staan onder periodieke controle van de warenautoriteit en zijn goedgekeurd en veilig. We werken met het geavanceerde Ecuri apparaat, wat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en secuur.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Hoe lang permanente make-up blijft zitten verschilt. Gemiddeld zit een permanente make-up voor de wenkbrauwen 1 tot 3 jaar en voor de eyeliner 1 tot 5 jaar of zelfs langer.

Informatie MRI scanner

De pigmenten die door het instituut gebruikt worden voor Permanent Make-up zijn veilig en zonder gevolgen bij een MRI-scan.

Meer informatie ›