Ontharen

Epileren

Door het vaardig hanteren van een pincet geven wij uw wenkbrauwen de vorm die het beste bij uw gezicht past of aan uw persoonlijke wensen beantwoordt.

Harsen

Scheren, met name de bikinilijn, geeft vaak irritatie. Ontharingscrèmes raden wij niet aan i.v.m. de chemische reactie van dit product. We raden aan dit lichaamsgebied te laten harsen door een deskundige en niet zelf aan de slag te gaan.

Storende haartjes in het gezicht, benen, buik of in de liezen kunnen tijdelijk worden verwijderd met harsen. Op deze manier worden de haartjes geheel verwijderd, en krijgt u geen last van stugge of snelle nagroei.

Brazilian Wax

Bij brazilian wax worden alle haren verwijderd in het hele gebied rondom de schaamstreek. Dit is een andere methode dan gewoon harsen het is namelijk minder pijnlijk.

Depilar System

De nieuwste generatie op enzymen gebaseerde ontharing is er! Iedereen kan met Depilar System worden behandeld! Man, Vrouw, elk huidtype, en huidskleur, elke haarkleur en haardikte! Voor het beste resultaat wordt Depilar System aangebracht na het harsen, wanneer haar en wortel zijn verwijderd. Hierdoor zijn de haarfollikels open en leeg. Er zal een haargroei vermindering optreden na een aantal behandelingen.

Elektrisch ontharen

Dit is een intensieve behandeling volgens de blendmethode. Het is een van de manieren die u van uw overtollige haargroei afhelpt.

 

Pulsar IPL

Het instituut gebruikt een wereldwijd toonaangevend apparaat, de Pulsar IPL, om ongewenst haar en oneffenheden te verwijderen.

Meer informatie ›

Light Touch

Light Touch is een pijnloos, permanent en betaalbaar haarverwijderingssysteem gebaseerd op lichttherapie.

Meer informatie ›

Light Touch Vragenlijst

Veelgestelde vragen over het Light Touch haarverwijderingssysteem.

Meer informatie ›