Ontharen in Zoetermeer

Ontharen in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een kliniek voor ontharen in Zoetermeer? Maak dan direct een afspraak bij Jossy van der Zwan. Bij ons huidinstituut krijgt u de beste behandelingen mogelijk. Ons huidinstituut is al meer dan 40 jaar een begrip op het gebied van schoonheidssalons Zoetermeer. Daarom weet u ook dat u bij ons absoluut goed zit voor een professionele behandeling.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Wij bieden diverse ontharingstechnieken aan. Zie hieronder:

Elektrisch ontharen

Heb je last van ongewenste haargroei of overbeharing? Overbeharing kan tot 80% permanent verwijderd worden met behulp van elektrisch ontharen. Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei. Naast ontharing zijn ook gespecialiseerd in permanente make up Zoetermeer en gezichtsbehandeling Zoetermeer.

IPL

IPL betekent Intense Pulsed Light. Het is een manier om, door middel van lichtflitsen, permanent van ongewenste haargroei af te komen. De IPL ontharingsmethode maakt gebruik van IPL energie om de haarzakjes te verhitten en te beschadigen zodat hier geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien. Overbeharing kan tot 80% permanent verwijderd worden met behulp van IPL.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het definitief ontharen in het gezicht. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden of je hiervoor verzekerd bent. Voor de IPL en het Elektrisch ontharen kunt u het beste kosteloos een intake gesprek inplannen.

Harsen

Scheren, met name de bikinilijn, geeft vaak irritatie. Ontharingscrèmes raden wij niet aan i.v.m. de chemische reactie van dit product. We raden aan dit lichaamsgebied te laten harsen door een deskundige en niet zelf aan de slag te gaan. Storende haartjes in het gezicht, benen, buik of in de liezen kunnen tijdelijk worden verwijderd met harsen. Op deze manier worden de haartjes geheel verwijderd, en krijgt u geen last van stugge of snelle nagroei.

(Wilt u op vakantie niet te hoeven denken aan scheren, kunt u het beste ver van te voren beginnen met harsen. Dit i.v.m. de haargroeifases.)

Maak direct een afspraak voor ontharen via onze website. Hebt u nog vragen over de behandelingen, de producten die wij gebruiken of andere verwante zaken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Pulsar IPL

Het instituut gebruikt een wereldwijd toonaangevend apparaat, de Pulsar IPL, om ongewenst haar en oneffenheden te verwijderen.

Meer informatie ›