Ontharen in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een kliniek voor ontharen in Zoetermeer? Maak dan direct een afspraak bij Jossy van der Zwan. Bij ons huidinstituut krijgt u de beste behandelingen mogelijk. Ons huidinstituut is al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer. Daarom weet u ook dat u bij ons absoluut goed zit voor een heerlijke behandeling. Na een van onze behandelingen ziet u er weer goed uit maar bent u ook heerlijk ontspannen.

Er zijn diverse behandelingen voor ontharen. Deze worden hier onder op de pagina helemaal voor u uitgelegd. Bij de behandelingen maken wij gebruik van diervriendelijke producten. Wilt u een deel van uw lichaam laten ontharen? Maak dan direct een afspraak.

Ontharen in Zoetermeer bij Jossy van der Zwan

 • 40 jaar ervaring;
 • Diervriendelijke producten;
 • Meest doeltreffende technieken;
 • Professionele behandelingen;
 • Kwaliteitsproducten;
 • Persoonlijke aandacht;
 • Staan garant voor een optimaal resultaat.

Maak direct een afspraak voor ontharen via onze website. Hebt u nog vragen over de behandelingen, de producten die wij gebruiken of andere verwante zaken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.
Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Diverse behandelingen voor ontharing

 • Epileren – door het vaardig hanteren van een pincet geven wij uw wenkbrauwen de vorm die het beste bij uw gezicht past of aan uw persoonlijke wensen beantwoordt.
 • Harsen – scheren, met name de bikinilijn, geeft vaak irritatie. Ontharingscrèmes raden wij niet aan i.v.m. de chemische reactie van dit product. We raden aan dit lichaamsgebied te laten harsen door een deskundige en niet zelf aan de slag te gaan. Storende haartjes in het gezicht, benen, buik of in de liezen kunnen tijdelijk worden verwijderd met harsen. Op deze manier worden de haartjes geheel verwijderd, en krijgt u geen last van stugge of snelle nagroei.
 • Brazilian Wax -bij brazilian wax worden alle haren verwijderd in het hele gebied rondom de schaamstreek. Dit is een andere methode dan gewoon harsen het is namelijk minder pijnlijk.
 • Depilar System – de nieuwste generatie op enzymen gebaseerde ontharing is er! Iedereen kan met Depilar System worden behandeld! Man, Vrouw, elk huidtype, en huidskleur, elke haarkleur en haardikte! Voor het beste resultaat wordt Depilar System aangebracht na het harsen, wanneer haar en wortel zijn verwijderd. Hierdoor zijn de haarfollikels open en leeg. Er zal een haargroei vermindering optreden na een aantal behandelingen.
 • Elektrisch ontharen – dit is een intensieve behandeling volgens de blendmethode. Het is een van de manieren die u van uw overtollige haargroei afhelpt.

Kies zelf de behandeling

Zoals u kon lezen, zijn er diverse behandelingen voor de ontharing. Al deze technieken hebben zo de voor- en nadelen. Daarom beslist u zelf welke behandeling u bij ons wilt ondergaan. U weet namelijk het beste wat bij uw lichaam past. Weet u dit niet zeker? Dan geven wij u graag advies.

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor ontharing in Zoetermeer? Dat kan zeer eenvoudig via onze website. U kunt tevens contact opnemen indien u nog vragen hebt over onze werkwijze, de behandelingen of de producten die wij gebruiken. Dit kan via de onderstaande button.

Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Pulsar IPL

Het instituut gebruikt een wereldwijd toonaangevend apparaat, de Pulsar IPL, om ongewenst haar en oneffenheden te verwijderen.

Meer informatie ›

Light Touch

Light Touch is een pijnloos, permanent en betaalbaar haarverwijderingssysteem gebaseerd op lichttherapie.

Meer informatie ›

Light Touch Vragenlijst

Veelgestelde vragen over het Light Touch haarverwijderingssysteem.

Meer informatie ›