Hand- & Voetverzorging

Nagelversteviging

Moeite om uw eigen nagels mooi en lang te houden? U kunt ze nu verstevigen met een laagje gel wat over de hele nagel wordt aangebracht. Dit is mogelijk in kleur naturel of French.

French manicure

Dit is een manier van nagels lakken, waarbij de nagelranden parelwit worden geaccentueerd en de natuurlijke kleur van de nagel zelf wordt versterkt. Deze “natural look” is ooit als trend begonnen, maar inmiddels een begrip geworden in nageldecoratie.

Nabehandeling

De eigen nagel groeit door (ligt bij iedereen weer anders hoe snel de nagels groeien) en zal dus na 3 a 4 weken bijgewerkt moeten worden.

Voetverzorging

De uitwendige voetklachten kunnen met pedicure verholpen worden, zoals likdoorns, overmatig eelt, ingegroeide nagels en kloven. Wij beschikken over de modernste apparatuur op het gebied van voetverzorging. Aan de hand van vakkundig advies kunt u vaak direct en pijnloos behandeld worden. Ook zijn er diverse voetverzorgende producten verkrijgbaar voor thuis.

Cosmetische voetverzorging

Laat uw voeten lekker tot rust komen door middel van een cosmetische voetbehandeling. Dit houdt in dat uw nagels en nagelomgeving verzorgd worden. De voeten worden gescrubd en gemasseerd. Als afsluiting krijgt u een hydraterend voetenmasker. U kunt er ook voor kiezen om hierbij de teennagels te laten lakken.

Gelnagels

Moeite om uw eigen nagels mooi en lang te houden? U kunt ze nu verstevigen met een laagje gel wat over de hele nagel wordt aangebracht. Dit is mogelijk in naturel of French.

Meer informatie ›

Voetverzorging

De uitwendige voetklachten kunnen met pedicure verholpen worden, zoals likdoorns, overmatig eelt, ingegroeide nagels en kloven.

Meer informatie ›