Hand- & Voetverzorging

Cosmetische voetverzorging

Laat uw voeten lekker tot rust komen door middel van een cosmetische voetbehandeling. Dit houdt in dat uw nagels en nagelomgeving verzorgd worden. De voeten worden gescrubd en gemasseerd. U kunt er ook voor kiezen om hierbij de teennagels te laten lakken.

Gellak

Nagels die wekenlang voorzien zijn van een mooie kleur zonder tussendoor bij te moeten lakken? Met gellak verzeker je jezelf van nagels met een mooi kleurtje die tot wel drie weken blijft zitten. Dit is mogelijk in kleur of french. Vragen over deze behandeling? Neem dan even contact met ons op.

Cosmetische handverzorging / manicure

Bij een cosmetische handverzorging gaat het om de optimale verzorging van uw handen en nagels. Het gaat dus om de verzorging van de eigen natuurlijke nagel. Een manicure is dan ook erg geschikt voor mensen die van zichzelf mooie nagels hebben en er zorg voor willen dragen om dat zo te houden. Maar natuurlijk ook voor mensen die door werk, zwangerschap of door een andere reden b.v. geen sterke nagels of erg droge handen hebben.

Gelnagels

Moeite om uw eigen nagels mooi en lang te houden? U kunt ze nu verstevigen met een laagje gel wat over de hele nagel wordt aangebracht. Dit is mogelijk in naturel of French.

Meer informatie ›

Voetverzorging

De uitwendige voetklachten kunnen met pedicure verholpen worden, zoals likdoorns, overmatig eelt, ingegroeide nagels en kloven.

Meer informatie ›