Behandelingen

Schoonheidsinstituut Jossy van der Zwan biedt uiteenlopende behandelingen aan, zoals huidverbeterende- en ontspanningsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, permanent make-up, definitief ontharen en pedicure. Klik op een behandeling voor meer informatie of neem direct contact op voor persoonlijk advies.

Neem ook eens een kijkje op de pagina met ervaringen.

Dermapen

Een behandeling met de Dermapen 4 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen.

Ontdek behandeling ›

Gezicht

Een gezichtsbehandeling bij Jossy van der Zwan bestaat uit o.a. het grondig reinigen van de huid, het modelleren van de wenkbrauwen, een massage, masker en een aangepaste dagcrème.

Ontdek behandeling ›

Hand- & Voetverzorging

Bekijk de Hand- & Voetverzorgingbehandelingen voor nagelversteviging, french manicure, (cosmetische) voetverzorging, gelnagels en nabehandelingsinformatie.

Ontdek behandeling ›

Kleurenanalyse

Wilt u weten welk kleurtype u bent? Ontdek de meest flatterende kleuren, die het beste bij u passen! U zult ervaren, dat u er gezonder en jonger uitziet in de juiste kleurnuances.

Ontdek behandeling ›

Lichaam

Wij bieden u diverse lichaamsbehandelingen, zowel plaatselijk als totaal, die gericht zijn op afslanking, versteviging, ontslakking of ontspanning.

Ontdek behandeling ›

Massage

Een ontspannende massage bij stress, nervositeit en vermoeide spieren. Ontdek de lichaamsmassage, polariteitsmassage, whirlpool en Chromo- Therapie.

Ontdek behandeling ›

Permanente make-up in Zoetermeer

Permanent Make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden.

Ontdek behandeling ›

Wimperlift

Een Elleebana wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je gekrulde, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!

Ontdek behandeling ›