Acné

Er zijn verschillende soorten acné. De meest voorkomende is jeugdacné. Acné kan ontstaan door verschillende oorzaken:

Een verhoogde talgproductie is er een van. Dit staat onder invloed van hormonen. Een tweede oorzaak is dat de talgklieren verstopt kunnen raken. Hierdoor ontstaan pukkeltjes. Ook kunnen bacteriën die in de talgklier terecht komen een oorzaak zijn van acné. Het is bij acné dus van groot belang dat de huid goed schoon gehouden wordt. Dit kunt u doen door middel van speciale gezichtsbehandelingen en producten voor thuis.

Behandelingen

Bij ons in het instituut hebben wij diverse mogelijkheden qua behandelingen. De kruidenpeeling is er een van. Het effect van de peeling is dat de dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de opperhuid kan ademen. Door het peelingeffect op de huid is deze behandeling zeer doeltreffend bij acne. Ook hebben wij een reinigende gezichtsbehandeling van 45 minuten. Een derde acné behandeling is de Beauty-defect-repair (bdr). In het begin zetten we het BDR blauwlicht in om de ontsteking van de acné bacterie te verminderen. Door fruitzuren en talgreducerende producten helpt deze behandeling tot een fijner egaal huidbeeld.

Wilt u meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 079-3620055. Onze specialisten kunnen u adviseren naar aanleiding van een huidanalyse welke behandeling geschikt is voor uw huid. Tevens hebben wij een breed assortiment ondersteunende verzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Vergoeding

Bij ons kunt u terecht voor definitief ontharen dit word door iedere zorgverzekeraar vergoed. Acné behandelingen worden niet vergoed bij Agis Zorg, Ander Zorg, Confior, Menzis, Zorgv CARES, DSW & Stad Holland. Bij de overige zorgverzekeringen word acne wel vergoed.

Voor informatie/vergoedingen kijk in uw zorgpolis of informeer bij uw zorgverzekering.

Beauty Defect Repair

Beauty-defect-repair (bdr): reconstrueer uw huid. Met deze techniek worden de actieve ingrediënten direct in de huid ingebracht.

Meer informatie ›

Thermage behandeling

De Thermage behandeling is een niet-operatieve behandeling voor de ouder wordende huid: een uitstekend alternatief voor de face-lift.

Meer informatie ›