Acné

 

Er zijn verschillende soorten acne. De meest voorkomende is jeugdacne. Acne kan ontstaan door verschillende oorzaken:

Een verhoogde talgproductie is er een van. Dit staat onder invloed van hormonen. Een tweede oorzaak is dat de talgklieren verstopt kunnen raken. Hierdoor ontstaan pukkeltjes. Ook kunnen bacteriën die in de talgklier terecht komen een oorzaak zijn van acne. Het is bij acne dus van groot belang dat de huid goed schoon gehouden wordt. Dit kunt u doen door middel van speciale gezichtsbehandelingen en producten voor thuis.

Behandelingen

Bij ons in het instituut hebben wij diverse mogelijkheden qua behandelingen voor acne. Vooraf aan de behandeling  kijken wij welke behandeling het meeste geschikt is voor de huid. Dit kan per keer verschillen. Dit zijn o.a. reinigende behandelingen en peelings.

Wilt u meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen u adviseren naar aanleiding van een huidanalyse welke behandeling geschikt is voor uw huid. Tevens hebben wij een breed assortiment ondersteunende verzorgingsproducten voor thuisgebruik.

U kunt ons telefonisch bereiken of per mail:
079-3620055
mailing@jossyvanderzwan.nl

Vergoedingen

Acne behandelingen kunnen vergoed worden bij uw verzekeraar. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Voor informatie/vergoedingen kijk in uw zorgpolis of informeer bij uw zorgverzekering

Beauty Defect Repair

Beauty-defect-repair (bdr): reconstrueer uw huid. Met deze techniek worden de actieve ingrediënten direct in de huid ingebracht.

Meer informatie ›

Decaar algae peeling

Jossy van der Zwan biedt verscheidene behandelingen aan voor het behandelen van acné, pukkels en puistjes.

Meer informatie ›

Sothys instituut behandelingen

Jossy van der Zwan biedt verscheidene behandelingen aan voor het behandelen van acné, pukkels en puistjes.

Meer informatie ›

Thermage behandeling

De Thermage behandeling is een niet-operatieve behandeling voor de ouder wordende huid: een uitstekend alternatief voor de face-lift.

Meer informatie ›