Schoonheidssalon nabij Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Bergschenhoek? Heeft u zin om uzelf eens te verwennen met een gezichtsbehandeling of hand- en voetverzorging? Huidinstituut Jossy van der Zwan heeft al meer dan 40 jaar ervaring en biedt vele verschillende beauty behandelingen aan. Bij ons kunt u genieten van een ontspannende ervaring en na de behandeling ziet u er weer verzorgd uit. Echt even tijd voor uzelf! Heeft u specifieke vragen over een behandeling, neem dan gerust contact met ons op.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Waarom schoonheidspecialist Bergschenhoek?

Wij staan voor u klaar om u te laten genieten van een van onze behandelingen. Naast dat onze behandelingen doeltreffend zijn, is het ook een ontspanmoment voor uzelf. Daarnaast zijn wij trots dat wij u het volgende kunnen aanbieden:

 • Ons huidinstituut in Zoetermeer is al meer dan 40 jaar een begrip
 • Optimaal en natuurlijk ogend resultaat
 • Persoonlijke aandacht
 • Onze deskundige schoonheidsspecialisten werken alleen met kwaliteitsproducten
 • Gespecialiseerd in permanente make-up Zoetermeer
 • Diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten
 • Op de hoogte van de nieuwste technieken

Maak online een afspraak voor een gezichtsbehandeling in Zoetermeer en ervaar het zelf. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de behandelingen mag u gerust contact met ons opnemen. Graag voorzien we u op deskundige wijze van meer informatie.

Permanente make-up

Bij schoonheidssalon Bergschenhoek doen we ook behandelingen voor permanente make-up. Het gaat hier om een vorm van cosmetische tatoeage. Bij een cosmetische tatoeage, ook wel permanente make-up of PMU genoemd, wordt pigment in de bovenste lagen van de huid aangebracht. Het doel van deze tatoeage is om een natuurlijk ogend resultaat te verkrijgen dat lijkt op de ‘gewone’ make-up. PMU wordt vaak gebruikt voor het accentueren eyeliner, wenkbrauwen, lippen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

gezichtsbehandeling zoetermeer

Algemene gezichtsbehandeling

Bent u toe aan een gezichtsbehandeling in Bergschenhoek? Gezichtsbehandelingen bieden u een verzorgend effect en geven u een verfrissend gevoel. Gezichtsbehandelingen kunnen ook helpen bij het verminderen van puistjes, roodheid en oneffenheden op de huid. Er zijn tal van verschillende soorten gezichtsbehandelingen mogelijk, waardoor het belangrijk is om eerst te overleggen met een schoonheidsspecialist om te ontdekken welke verzorging het meest geschikt is voor uw huidtype. Meestal zijn gezichtsverzorgingen niet pijnlijk, maar sommige mensen kunnen wel gevoelig zijn voor bepaalde producten of technieken.

Een algemene gezichtbehandeling bestaat uit:

 • Grondige reiniging
 • Wenkbrauwen epileren of in model brengen
 • Intensieve massage
 • Masker
 • Aanbrengen van een dag- of nachtcrème

Ontharen in Bergschenhoek

Een effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen kan door de behandeling definitief ontharen bij schoonheidsspecialist Bergschenhoek. Bij ons in de salon bieden we laser ontharen (Pulsar IPL, door middel van lichtflitsen), harsen of permanente ontharing aan, waarmee u de haargroei op specifieke delen van uw lichaam permanent kunt verminderen.

Voor definitief ontharen zijn verschillende behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Maar de resultaten zijn echt geweldig, alleen kan het wel zijn dat ongeveer 20% van de haren terugkomt. Meestal worden het gezicht, de benen, de bikinilijn en de oksels behandeld.

Professioneel team

Onze schoonheidssalon nabij Bergschenhoek heeft een ervaren en enthousiast team dat uit verschillende vakspecialisten bestaat. Zo hebben wij een huidspecialiste, meerdere schoonheidsspecialistes, een huidtherapeut en iemand die gespecialiseerd is in medische pedicure. Op deze manier kunnen wij verschillende behandelingen aanbieden. Heeft u een allergie of bent u gevoelig voor een bepaald product? Raadpleeg dan altijd eerst uw arts voordat je een gezichtsbehandeling ondergaat. U kunt dit met ons overleggen, zodat we samen tot een passende keuze kunnen komen.

permanente make up zoetermeer

Neem contact op met onze schoonheidssalon Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist in Bergschenhoek? Onze salon is gevestigd in Zotermeer, maar u kunt dus ook terecht wanneer u in Bergschenhoek woont of op zoek bent naar een schoonheidssalon in Pijnacker, een schoonheidssalon in Berkel en Rodenrijs of een schoonheidssalon in Bleiswijk.

Kom gerust eens bij ons langs in de salon of maak online een afspraak voor de schoonheidsbehandeling die u graag wilt. Heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op. Wij doen dan eerst een intake gesprek om samen de juiste behandeling voor u te vinden. We luisteren naar uw wensen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier