Schoonheidssalon in Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Bergschenhoek? Heeft u zin om uzelf eens te verwennen met een gezichtsbehandeling of hand- en voetverzorging? Huidinstituut Jossy van der Zwan heeft al meer dan 40 jaar ervaring en biedt vele verschillende beauty behandelingen aan. Bij ons kunt u genieten van een ontspannende ervaring en na de behandeling ziet u er weer verzorgd uit. Echt even tijd voor uzelf! Maak gerust een afspraak voor een behandeling, of neem contact op voor meer informatie. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u goed in uw vel zit?

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Allround schoonheidsspecialist in Bergschenhoek

Een schoonheidssopecialist reinigt de huid, behandelt eventuele huidproblemen en geeft ook eventueel advies bij huidproblemen. Bij een allround schoonheidsspecialiste kunt u ook terecht voor tal andere behandelingen. Denk hierbij niet alleen aan behandelingen ter verbetering van de huid, maar ook aan ontspannende behandelingen en beauty behandelingen die ervoor zorgen dat u ‘s ochtends minder tijd voor de spiegel door hoeft te brengen. We gaan dieper in op de schoonheidsbehandelingen die we aanbieden.

Wat voor soort schoonheidsbehandelingen zijn er?

Er bestaan verschillende soorten schoonheidsbehandelingen. Hierbij kunt u onder andere denken aan huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen, maar ook aan acnebehandelingen en diverse ontharingsbehandeling. Maar ook permanente make-up, wimperextensions en een massage vallen onder schoonheidsbehandelingen. Ook een pedicure in Bergschenhoek is een schoonheidsbehandeling. We bespreken samen welke behandeling het best aansluit bij uw wensen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

gezichtsbehandeling zoetermeer

Algemene gezichtsbehandeling

Bent u toe aan een gezichtsbehandeling in Bergschenhoek? Gezichtsbehandelingen bieden u een verzorgend effect en geven u een verfrissend gevoel. Gezichtsbehandelingen kunnen ook helpen bij het verminderen van puistjes, roodheid en oneffenheden op de huid. Er zijn tal van verschillende soorten gezichtsbehandelingen mogelijk, waardoor het belangrijk is om eerst te overleggen met een schoonheidsspecialist om te ontdekken welke verzorging het meest geschikt is voor uw huidtype. Meestal zijn gezichtsverzorgingen niet pijnlijk, maar sommige mensen kunnen wel gevoelig zijn voor bepaalde producten of technieken.

Een algemene gezichtbehandeling bestaat uit:

  • Grondige reiniging
  • Wenkbrauwen epileren of in model brengen
  • Intensieve massage
  • Masker
  • Aanbrengen van een dag- of nachtcrème

Ontharen

Een effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen kan door de behandeling definitief ontharen bij schoonheidsspecialist Bergschenhoek. Bij ons in de salon bieden we laser ontharen (Pulsar IPL, door middel van lichtflitsen), harsen of permanente ontharing aan, waarmee u de haargroei op specifieke delen van uw lichaam permanent kunt verminderen.

Voor definitief ontharen zijn verschillende behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Maar de resultaten zijn echt geweldig, alleen kan het wel zijn dat ongeveer 20% van de haren terugkomt. Meestal worden het gezicht, de benen, de bikinilijn en de oksels behandeld.

Massage

Wilt u heerlijk tot rust komen op de behandeltafel? Tijdens een massage van een schoonheidsspecialist in Bergschenhoek. Welke massage spreekt u het meest aan? U heeft de keuze uit een lichaamsmassage, aromatherapie massage of een deelmassage. Tijdens een lichaamsmassage verminderen we de stress, nervositeit en vermoeide spieren. Ook verbeteren we de stofwisseling. Bij aromatherapie maken we voor het bevorderen van de gezondheid of het ondersteunen of aanvullenv an genezingsprocessen gebruik van essentiële oliën. Deze gebruiken we uitwendig, waardoor ze in het bloed worden opgenomen. Wanneer de keuze valt op een deelmassage van een half uur kunt u kiezen welke lichaamsdelen u laat masseren. Van rug tot nek, schouders, benen en gezicht.

Pedicure

Is het tijd voor een pedicure in Bergschenhoek? Laat uw voeten heerlijk tot rust komen tijdens de pedicure behandeling, ofwel cosmetische voetbehandeling. Tijdens deze behandeling verzorgen we de nagels van uw voeten en de nagelomgeving. Zo scrubben we de voeten, masseren we ze en brengen we gelnagellak in de kleur naar wens aan. Of u gellak laat aanbrengen is geheel aan u, het is maar net wat u mooi vindt! U kunt kiezen uit kleur of french. Wist u dat de nagellak tot maximaal 3 weken mooi blijft zitten?

Ervaren en professioneel team

Onze schoonheidssalon nabij Bergschenhoek heeft een ervaren en enthousiast team dat uit verschillende vakspecialisten bestaat. Zo hebben wij een huidspecialiste, meerdere schoonheidsspecialistes, een huidtherapeut en iemand die gespecialiseerd is in medische pedicure. Op deze manier kunnen wij verschillende behandelingen aanbieden. Heeft u een allergie of bent u gevoelig voor een bepaald product? Raadpleeg dan altijd eerst uw arts voordat je een gezichtsbehandeling ondergaat. U kunt dit met ons overleggen, zodat we samen tot een passende keuze kunnen komen.

Wat kost een standaard schoonheidsbehandeling?

We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat een standaard schoonheidsbehandeling kost. De basis behandeling die wij aanbieden betreft de basis behandeling, deze behandeling bestaat uit een aantal onderdelen. Denk hierbij aan een reiniging, dieptereiniging, massage en een aangepaste dag/nacht verzorging. Deze standaard schoonheidsbehandeling kost €67,50.

permanente make up zoetermeer

Neem contact op met onze schoonheidssalon Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist in Bergschenhoek? Onze salon is gevestigd in Zotermeer, maar u kunt dus ook terecht wanneer u in Bergschenhoek woont of op zoek bent naar een schoonheidssalon in Pijnacker, een schoonheidssalon in Berkel en Rodenrijs of een schoonheidssalon in Bleiswijk.

Kom gerust eens bij ons langs in de salon of maak online een afspraak voor de schoonheidsbehandeling die u graag wilt. Heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op. Wij doen dan eerst een intake gesprek om samen de juiste behandeling voor u te vinden. We luisteren naar uw wensen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier