Gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Een gezichtsbehandeling in Zoetermeer bij schoonheidssalon Jossy van der Zwan zorgt ervoor dat uw gezicht er weer heerlijk fris en gereinigd uitziet. Iedere behandeling wordt compleet afgesteld op de behoeftes van uw huid. Elke huid is namelijk anders. Zo kunnen we uw gezicht reinigen, een intensieve massage geven en een gezichtsmasker aanbrengen.

Ook voor een acné behandeling, reconstruerende of een thermage behandeling kunt u terecht in onze schoonheidssalon in Zoetermeer. Bij alle gezichtsbehandelingen geniet u van de doeltreffendste technieken en kwaliteitsproducten.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Professionele gezichtsbehandeling in Zoetermeer bij Jossy van der Zwan

 • Ons huidinstituut in Zoetermeer is al meer dan 40 jaar een begrip
 • Optimaal en natuurlijk ogend resultaat
 • Persoonlijke aandacht
 • Onze deskundige schoonheidsspecialisten werken alleen met kwaliteitsproducten
 • Gespecialiseerd in permanente make-up Zoetermeer
 • Diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten
 • Op de hoogte van de nieuwste technieken

Maak online een afspraak voor een gezichtsbehandeling in Zoetermeer en ervaar het zelf. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de behandelingen mag u gerust contact met ons opnemen. Graag voorzien we u op deskundige wijze van meer informatie.

Algemene gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Een algemene gezichtsbehandeling in Zoetermeer heeft een verzorgend effect. Een behandeling is een momentje van ontspanning voor uzelf, maar ook een oppepper voor uw huid. Gedurende de behandelingen maken we gebruik van de beste en diervriendelijkste huidverzorgingsproducten.

Een algemene gezichtsbehandeling bij onze schoonheidssalon in Zoetermeer verloopt als volgt:

 • Grondige reiniging;
 • Wenkbrauwen epileren/in model brengen;
 • Intensieve massage;
 • Masker;
 • Aanbrengen van een dag- of nachtcrème.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

gezichtsbehandeling zoetermeer

Mini facial

De mini facial is de minder uitgebreide versie van een algemene gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling zorgen we er wel voor dat uw huid weer een oppepper krijgt. Ook bij de gezichtsbehandeling mini facial beginnen we met het diep reinigen van de huid van het gezicht. Daarmee verwijderen we onzuiverheden, waardoor u weer een volledig frisse huid krijgt. Vervolgens brengen we een masker aan dat bij uw huidtype past en brengen we een aangepaste dag- of nachtcrème aan.

Duo-behandeling

Vindt u het leuker om een ‘beauty treatment’ te ondergaan met een goede vriendin, vriend of een familielid? Of wilt u het wellicht iemand cadeau doen als ontspannend uitje samen? Dan kunt u in onze schoonheidssalon terecht voor een duo-behandeling. Voor duo’s hebben we een duo-ruimte, waarin u samen kan genieten van een heerlijke behandeling.

Acné behandeling en thermage behandeling

Naast voor een algemene gezichtsbehandeling, kunt u bij ons ook terecht voor specifiekere gezichtsbehandelingen. Hierbij kunt u denken aan een acné behandeling, een Beauty Defect Repair behandeling en thermage behandeling. Zo beschikken we over meerdere behandelingen die ervoor zorgen dat de huid schoon, elastisch én jong blijft.

Welke gezichtsbehandeling in Zoetermeer geschikt is voor uw huid verschilt per persoon. Mocht u twijfelen welke behandeling u nodig heeft, mag u altijd even contact met onze salon opnemen. U kunt ook direct een afspraak maken voor een intakegesprek, tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en de verschillende gezichtsbehandelingen.

Zorgvuldig gekozen producten en technieken

Alle producten die wij in ons huidinstituut in Zoetermeer gebruiken zijn diervriendelijk. De bestanddelen van de producten zijn zorgvuldig gekozen. Wij gebruiken voor alle schoonheidsbehandelingen de doeltreffendste technieken. Deze combinatie van producten, technieken en jarenlange ervaring zorgt voor een gezonde huid.

Ervaren team

Wij hebben een sterk en enthousiast team in Zoetermeer dat uit ervaren vakspecialisten bestaat. Zo bestaat ons team onder andere uit een huidspecialiste, meerdere schoonheidsspecialistes, een huidtherapeut en iemand die gespecialiseerd is in medische pedicure.

Gevarieerd aanbod aan beauty behandelingen

U kunt voor verschillende behandelingen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan beauty behandelingen, zoals permanente make-up en wimperlifting. Maar we bieden ook oplossingen voor mensen met huidproblemen, zoals een acné gezichtsbehandeling en peelings. Als laatste zijn we ook gespecialiseerd in ontharing. Zo verzorgen onze experts bijvoorbeeld definitief ontharen behandelingen en brazillian wax.

Al met al zijn we een divers team dat klanten graag helpt met verschillende beauty behandelingen, gezichtsbehandelingen en ontharen in Zoetermeer.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

permanente make up zoetermeer

Boek een gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Bent u benieuwd naar wat onze schoonheidssalon kan betekenen voor uw huid en zou u graag een gezichtsbehandeling in Zoetermeer willen ondergaan? Neem contact op met onze beauty salon voor meer informatie of maak meteen online een afspraak. Daarnaast kunt u ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar de salon via 079-3620055. Kijk voor de reguliere openingstijden op de website.

Wat is een gezichtsbehandeling?

Een gezichtsbehandeling verzorgt de huid. Een algemene gezichtsbehandeling bij Jossy van der Zwan bestaat uit een grondige reiniging, epileren van de wenkbrauwen, intensieve massage, masker en het aanbrengen van een dag- of nachtcrème.

Waarom een gezichtsbehandeling?

Na een gezichtsbehandeling ziet uw huid er weer fris en gereinigd uit. Het is een ontspannen momentje voor uzelf. Daarnaast werkt het als oppepper voor de huid, alle onzuiverheden worden verwijderd. Een professionele gezichtsbehandeling in een schoonheidssalon is uitgebreider dan de verzorgingsroutine die thuis wordt gedaan. De huid wordt dieper gereinigd door een schoonheidsspecialist en behandeld met goede huidverzorgingsproducten.

Welke gezichtsbehandeling heb ik nodig?

Welke gezichtsbehandeling nodig is, is per persoon verschillend. Daarom wordt iedere behandeling compleet afgestemd op de behoeftes van de huid. Heeft u een acné huid? Dan is een acné behandeling precies wat u nodig heeft.

Hoe vaak een gezichtsbehandeling?

Het meest ideaal voor de huid is een keer in de zes weken een gezichtsbehandeling ondergaan. Al verschilt dit ook per huidtype. Bij een acné huid is het verstandig om vaker terug te komen.

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier