Gezichtsbehandeling in Zoetermeer en omgeving

Een gezichtsbehandeling in Zoetermeer bij schoonheidssalon Jossy van der Zwan zorgt ervoor dat je gezicht er weer heerlijk fris en gereinigd uit ziet. Iedere behandeling wordt compleet afgesteld op de behoeftes van jouw huid. Iedere huid is immers anders. Zo kunnen we de huid van je gezicht voor je reinigen, een masker aanbrengen en je gezicht voorzien van een intensieve massage. 

Ook voor een acné behandeling, reconstruerende of thermage behandeling kun je terecht in onze schoonheidssalon. Hierbij geniet je van de meest doeltreffende technieken en kwaliteitsproducten.

Contact opnemen ›   Online afspraak maken

 

Professionele gezichtsbehandeling te Zoetermeer

 • Ons huidinstituut in Zoetermeer is al meer dan 40 jaar een begrip
 • Optimaal en natuurlijk ogend resultaat
 • Persoonlijke aandacht
 • Onze deskundige schoonheidsspecialisten werken alleen met kwaliteitsproducten
 • Gespecialiseerd in permanente make-up
 • Diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten
 • Meest doeltreffende nieuwe technieken

Maak online een afspraak voor een gezichtsbehandeling en ervaar het zelf. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt over de behandelingen mag je gerust contact met ons opnemen. Graag voorzien we je op deskundige wijze van meer informatie.

Contact opnemen ›   Online afspraak maken ›

 

Algemene gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Een algemene gezichtsbehandeling in Zoetermeer heeft een verzorgend effect. Een behandeling is een momentje van ontspanning voor jezelf, maar ook een oppepper voor je huid. Gedurende de ontspannen behandelingen maken we gebruik van de beste en diervriendelijke huidverzorgingsproducten.

Een algemene gezichtsbehandeling bij mijn schoonheidssalon in Zoetermeer verloopt als volgt:

 • Grondige reiniging;
 • Wenkbrauwen epileren/in model brengen;
 • Intensieve massage;
 • Masker;
 • Aanbrengen van een dag- of nachtcrème.

Mini facial

De mini facial is de minder uitgebreide versie van een algemene gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling zorgen we er wel voor dat jouw huid weer een oppepper krijgt. Ook bij de gezichtsbehandeling mini facial beginnen we met het diep reinigen van de huid van het gezicht. Daarmee verwijderen we onzuiverheden, waardoor je weer een volledig frisse huid krijgt. Vervolgens brengen we een masker aan dat bij jouw huidtype past en brengen we een aangepaste dag- of nachtcrème aan.

Vind je het leuker om een ‘beauty treatment’ te ondergaan met een goede vriendin, vriend of een familielid? Of wil je het wellicht iemand cadeau doen als ontspannend uitje samen? Dan kan je in onze schoonheidssalon terecht voor een duo-behandeling. Voor duo’s hebben we een duo-ruimte, waarin je samen kan genieten van een heerlijke behandeling.

Acnébehandeling en meer

Naast voor een algemene gezichtsbehandeling, kun je bij ons ook terecht voor specifiekere gezichtsbehandelingen. Hierbij kun je denken aan een acnébehandeling, een Beauty Defect Repair behandeling en thermage behandeling. Zo beschikken we over meerdere behandelingen die ervoor zorgen dat de huid schoon, elastisch én jong blijft.

“ Een bezoek aan ons huidinstituut in Zoetermeer is een heerlijke ervaring”

Zorgvuldig gekozen producten en technieken

Alle producten die wij in ons huidinstituut in Zoetermeer gebruiken zijn diervriendelijk. De bestanddelen van de producten zijn zorgvuldig gekozen. Wij gebruiken voor alle schoonheidsbehandelingen de meest doeltreffende technieken. Deze combinatie van producten, technieken en jarenlange ervaring zorgt voor een gezonde huid.

Ervaren team

Wij hebben een sterk en enthousiast team in Zoetermeer dat uit ervaren vakspecialisten bestaat. Zo bestaat ons team onder andere uit een huidspecialiste, meerdere schoonheidsspecialistes, een huidtherapeut en iemand die gespecialiseerd is in medische pedicure. Je kan dus voor verschillende behandelingen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan beauty behandelingen zoals permanente make-up en wimperlifting. Maar we bieden ook oplossingen voor mensen met huidproblemen, zoals een acné gezichtsbehandeling en peelings. Allerlaatst zijn we ook gespecialiseerd in ontharing. Zo verzorgen onze experts bijvoorbeeld definitief ontharen behandelingen en brazillian wax. Al met al zijn we een divers team dat klanten graag helpt met verschillende beauty behandelingen en gezichtsbehandelingen.

Boek een gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Ben je benieuwd naar wat onze schoonheidssalon kan betekenen voor jouw huid en zou je graag een gezichtsbehandeling in Zoetermeer willen? Neem contact op met onze beauty salon voor meer informatie of maak meteen online een afspraak. Daarnaast kun je ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar de salon via telefoonnummer 079-3620055.

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier