Permanente make-up Zoetermeer

Permanente make-up in Zoetermeer zorgt ervoor dat je wenkbrauwen, lipcontour en eyeliner altijd on point zijn. Onder welke omstandigheden dan ook. De PMU blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar perfect zitten.

Zodoende hoef je nooit meer aan je make-up te denken na een bezoek aan de sauna, zwembad of na een fietstocht door de regen. Wij van Jossy van der Zwan hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het schoonheidsvak. We voorzien je middels PMU van een optimaal resultaat.

 

Contact opnemen ›   Online afspraak maken ›

 

 

Compleet veilige permanente make-up te Zoetermeer

  • Al meer dan 40 jaar een begrip
  • Optimaal en natuurlijk ogend resultaat
  • Wij werken alleen met kwaliteitsproducten
  • PMU specialist
  • Diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten
  • Meest doeltreffende nieuwe technieken

Wil je nooit meer na hoeven denken over je eyeliner, lipcontour of wenkbrauwen?  Neem contact op voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

 

PMU specialist

Dankzij permanente make-up (PMU) zijn de perfecte wenkbrauwen, eyeliner en lipcontour binnen handbereik. Met gebruik van een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment aangebracht. Dit pigment wordt vlak onder de huidoppervlak aangebracht. Daardoor wordt de PMU door de jaren heen langzaam lichter.

 

Permanente wenkbrauwen

Een permanente wenkbrauw of een wenkbrauw tattoo in Zoetermeer corrigeert een dunne of onregelmatige wenkbrauw. Zelfs wanneer je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt biedt permanente make-up voor je wenkbrauwen uitkomst. Middels de hair-stroke methode wordt de wenkbrauw haartje voor haartje opgebouwd.

 

Permanente lipliner

Permanente lipliner maakt je mond weer vol en strak. Bij lipliner denk je al gauw aan een lijntje rondom je mond. Dit is echter niet helemaal correct. Middels permanente lipliner maken we een kleine bovenlip voller. Daarnaast kunnen we de mond ook symmetrisch of strakker maken dan hij nu is. Het resultaat? Altijd volle verzorgde lippen zonder het gebruik van een lipstick of lipgloss.

 

Permanente eyeliner

Je ogen laten je gezicht spreken. Permanente eyeliner laat je ogen nog meer stralen en je gezicht nog meer spreken. Daarnaast lijken je wimpers ook nog eens voller en worden diepliggende ogen optisch naar voren gehaald. Hoe fijn zou het zijn om naar bed te gaan en weer op te staan met perfect verzorgde ogen? Eyeliner is verleden tijd.

 

Contact opnemen ›   Online afspraak maken ›

 

Medische reden

Wij bieden ook behandelingen aan voor permanente make-up in Zoetermeer wegens een medische reden. Hierbij kun je denken aan de camouflage van een litteken en een tepelhofcorrectie na een borstreconstructie. Maar ook bij alopecia bieden wij een oplossing.

Wanneer je een medische indicatie voor PMU hebt bestaat de kans dat de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

 

Goedgekeurd en veilig

Permanente make-up is compleet goedgekeurd en veilig. Onze pigmenten van Ecuri Cosmetics zijn goedgekeurd door de warenautoriteit. Er ontstond in het begin van 2000 veel commotie over de MRI Scan. Deze zou namelijk invloed hebben op het pigment van permanente make-up. Onze pigmenten hebben het onderzoek van de NVWA goed doorstaan.

Daarnaast werken we ook met een geavanceerd Ecuri apparaat. Dit apparaat is secuur, veilig en bovenal zeer betrouwbaar.

 

Alle behandelingen

Wij bieden nog meer verschillende schoonheidsbehandelingen aan naast permanente make-up, waaronder:

 

Permanente make-up is perfect onder alle omstandigheden

 

Kies voor permanente make-up in Zoetermeer

Dankzij permanente make-up hoef je niet meer met make-up potloodjes aan de slag. Deze vorm van make-up is veilig en is ook geschikt voor mensen met een allergische huid. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een behandeling.

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar mailing@jossyvanderzwan.nl of te bellen naar (079) 36 20 055.

 

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier