Permanente make-up in Zoetermeer

Een permanente make-up behandeling in Zoetermeer zorgt ervoor dat uw wenkbrauwen, lipcontour en eyeliner altijd on point zijn. Onder welke omstandigheden dan ook. De permanente make up (PMU) blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar perfect zitten.

Zodoende hoeft u nooit meer aan uw make-up te denken na een bezoek aan de sauna, zwembad of na een fietstocht door de regen. Schoonheidssalon Jossy van der Zwan is in Zoetermeer een begrip, de salon bestaat al ruim 40 jaar. De verschillende specialisten hebben jarenlange ervaring in het schoonheidsvak. We voorzien u middels PMU van een optimaal resultaat.

 

Contact opnemen ›   Online afspraak maken ›

 

 

Compleet veilige permanente make-up behandeling in Zoetermeer bij Jossy van der Zwan

  • Al meer dan 40 jaar een begrip
  • Optimaal en natuurlijk ogend resultaat
  • Wij werken alleen met kwaliteitsproducten
  • PMU specialist
  • Diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten
  • Meest doeltreffende nieuwe technieken

Wilt u nooit meer na te hoeven denken over uw eyeliner, lipcontour of wenkbrauwen? Kies dan voor een permanente make-up behandeling in Zoetermeer bij onze schoonheidssalon. Neem contact op voor meer informatie of maak meteen online een afspraak.

 

PMU specialist

Dankzij permanente make-up zijn de perfecte wenkbrauwen, eyeliner en lipcontour binnen handbereik. Met gebruik van een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment aangebracht. Dit pigment wordt vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Daardoor wordt de PMU door de jaren heen langzaam steeds lichter. Wel blijft de make-up behoorlijk lang zitten, gemiddeld 2-5 jaar kunt u ervan genieten.

Permanente make-up op uw gezicht aanbrengen is volkomen veilig, ook voor mensen met een allergische huid is de behandeling geschikt.

 

Permanente wenkbrauwen

Een permanente wenkbrauwen of een wenkbrauw tattoo in Zoetermeer corrigeren dunne of onregelmatige wenkbrauwen. Zelfs wanneer u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, biedt permanente make-up voor uw wenkbrauwen uitkomst. Middels de hair-stroke methode wordt de wenkbrauw haartje voor haartje opgebouwd.

 

Permanente lipliner

Permanente lipliner maakt uw mond weer vol en strak. Bij lipliner denkt u al gauw aan een lijntje rondom uw mond. Dit is echter niet helemaal correct. Middels permanente lipliner maken we een kleine bovenlip voller. Daarnaast kunnen we de mond ook symmetrisch of strakker maken dan hij nu is. Het resultaat? Altijd volle verzorgde lippen zonder het gebruik van een lipstick of lipgloss.

 

Permanente eyeliner

Uw ogen laten uw gezicht spreken. Permanente eyeliner laat u ogen nog meer stralen en uw gezicht nog meer spreken. Daarnaast lijken uw wimpers ook nog eens voller en worden diepliggende ogen optisch naar voren gehaald. Hoe fijn zou het zijn om naar bed te gaan en weer op te staan met perfect verzorgde ogen? Eyeliner is verleden tijd.

 

Contact opnemen ›   Online afspraak maken ›

 

Permanente make-up in Zoetermeer voor medische reden

Wij bieden ook behandelingen aan voor permanente make-up in Zoetermeer wegens een medische reden. Hierbij kunt u denken aan de camouflage van een litteken en een tepelhofcorrectie na een borstreconstructie. Maar ook bij alopecia (haarverlies) bieden wij een oplossing.

Wanneer u een medische indicatie voor PMU heeft, bestaat de kans dat de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Wij hebben een vergunning op grond van Artikel 3 van het Warenwetbesluit permanente make-up en piercen, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

 

Goedgekeurd en veilig

Onze permanente make-up behandeling in Zoetermeer is compleet goedgekeurd en veilig. Onze pigmenten van Ecuri Cosmetics zijn goedgekeurd door de warenautoriteit. Er ontstond in het begin van 2000 veel commotie over de MRI Scan. Deze zou namelijk invloed hebben op het pigment van permanente make-up. Onze pigmenten hebben het onderzoek van de NVWA goed doorstaan.

Daarnaast werken we met een geavanceerd Ecuri apparaat. Dit apparaat is ongelooflijk secuur, veilig en bovenal zeer betrouwbaar. Dankzij het Ecuri apparaat is een PMU behandeling nagenoeg pijnloos. Mocht de huid toch gevoelig raken, dan gebruiken wij een verdovingscréme.

 

Alle behandelingen

Wij bieden nog meer verschillende schoonheidsbehandelingen aan naast permanente make-up in onze beauty salon in Zoetermeer, waaronder:

 

“Permanente make-up in Zoetermeer is perfect onder alle omstandigheden.”

 

Kies voor permanente make-up in Zoetermeer

Dankzij een permanente make-up behandeling in Zoetermeer hoeft u niet meer met make-up potloodjes aan de slag. Deze vorm van make-up is veilig en is ook geschikt voor mensen met een allergische huid. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een behandeling naar wens.

U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar mailing@jossyvanderzwan.nl of te bellen naar (079) 36 20 055. Wij staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

 

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier