Ervaringen

 • Marjan Küppers op 7 mei 2021

  Een aantal jaren geleden eyeliner laten zetten door Jossy. Een zeer prettige ervaring, zij is vriendelijk en rustig en legt alles goed uit. Mijn lijntjes blijven al jaren mooi.
  Onlangs heb ik PMU wenkbrauwen laten doen door Felisitie, waarover ik ook heel tevreden en blij mee ben. Ook door haar werd uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen, ze liet me voorbeelden zien en heeft mijn wenkbrauwen echt erg mooi gezet in een natuurlijke look. Ik raad beide dames van harte aan!

 • M.B.Rombout. op 6 augustus 2019

  Het gesprek van vandaag, geeft mij voldoende vertrouwen, om de stap te nemen, voor permanente make up. Kijk er naar uit, groetjes Mariette.

 • José Vermeulen op 6 augustus 2018

  Beste Felisitié, heel hartelijk dank voor je deskundige behandeling van mijn permanente make-up. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik kan de behandeling, zoals jij die hebt gegeven aan iedereen aanbevelen. Je deskundige kijk, advies en behandeling geven heel veel vertrouwen. De vriendelijke en zorgvuldige benadering vind ik ontzettend prettig. Daarnaast is de service uitstekend. Nogmaals dank.
  José V

 • Rachel parijs op 29 mei 2018

  Cadeaubonnen besteld en vlot thuis keurig in kadoverpakking gekregen. Kon zo door nd jarige.:) daarbij Fijn mail contact met snel en persoonlijk antwoord op mijn vraag. Behandeling moet nog volgen maar nu al heel tevreden ??

 • Hilda Spruit op 13 april 2018

  Ik kom al jaren bij Jossy van der Zwan, met veel plezier en profijt. Elke vier tot zes weken krijg ik een schoonheidsbehandeling. Dat is niet alleen goed voor mijn huid, maar ook even relaxen en bijkomen van het drukke leven. Een paar jaar geleden heb ik een Beauty Defect Repair kuur gedaan en het genoten van de heerlijke behandelingen die mijn huid erg goed hebben gedaan. Tijdens en na de behandelingen krijg ik altijd veel tips voor thuis van mijn schoonheidsspecialiste. Voor de presentatie van mijn debuutroman heeft Felisitie mijn make-up gedaan. Dat was een groot succes! Ik hoop dat Felisitie ook weer aanwezig zal zijn bij de presentatie van mijn nieuwe boek. Kortom; ik ben erg tevreden over dit schoonheidsinstituut.

 • Ilja Kornelisse ❤️ op 17 februari 2016

  Na 4 weken mijn wenkbrauwen bijgewerkt, ik ben nog steeds dolgelukkig! In mijn omgeving hoor ik veel verbaasde reacties over het feit dat het permanente make-up is. Het is echt schaduwbeeld en ziet er heel natuurlijk uit. Dat ik nu elke dag wakker word als mezelf is voor mij onbetaalbaar. Ik trok de website een beetje in twijfel omdat ik geen foto's zag van het eindresultaat; dit is (weet ik nu) omdat iedere wenkbrauw en elk gezicht anders is. Er wordt echt samen gekeken naar je wensen en de mogelijkheden daarvan. Daarbij wordt er geadviseerd wat er goed bij jou eigen unieke gezicht past en toegelicht waarom. Als ik minpunten had, dan had ik deze ook zeker benoemd. Ik laat over 4 weken weten hoe het eindresultaat is geworden. ^, ^ gr. Ilja

 • Ilja Kornelisse ❤ op 12 januari 2016

  Vandaag mijn wenkbrauwen laten behandelen met permanente make-up. Ik ben nu 8 uur na de eerste behandeling al ontzettend gelukkig met de frisse blik die mij tegemoet komt in mijn reflecties. Ik ben een vrouw van 25 en had het in mijn optiek niet 'nodig' maar waarom iets steeds blijven wensen en proberen te accepteren als het zo mooi, zo snel, zo klantvriendelijk en vooral zo eenvoudig van een wens naar werkelijkheid kan veranderen door een keer wel ja te zeggen. Ik ben dolgelukkig! Dankjewel en tot over 4 weken ^, ^ gr.Ilja

 • Georgette Parlevliet op 21 november 2015

  Na lang dubben ben ik overstag gegaan en heb ik gekozen voor permanente make up. Omdat je er lang mee gaat doen is het voor mij belangrijk dat het model naar de zin is en het er mooi uitziet. Beide wensen zijn door Jossy van der Zwan super verwezenlijkt. De behandeling is niet echt een pretje, (wie mooi wil gaan moet pijn doorstaan) maar de rust die zij uitstraalde en haar vakbekwaamheid hebben mij voor 100% tevreden gesteld. Ik ben blij met het gemak van permanente make up. Het geeft mij zoveel tijd meer voor het naar het werk gaan, mijn gezicht al spreekt. Ik hoop dat Jossy nog veel mensen blij mag maken. Bedankt en succes ! M.vr.gr. Georgette Parlevliet

 • Desiree Smalheer op 10 oktober 2015

  Sinds enkele maanden heb ik Alopecia Universalis. Dit houdt in dat al het haar uitvalt. Dus helaas aan de pruik. Mijn wenkbrauwen vielen ook uit, net zoals mijn wimpers. Via via hoorde ik over dit instituut en kwam na wat telefoongesprekken en mails terecht bij Felisitie. Gisteren mijn tweede en laatste behandeling van haar gehad. Ik ben nu, ondanks dat je je met zo'n ziekte niet echt fijn voelt, wél in het bezit van twee beeldschone, als haartjes getatoeeerde wenkbrauwen. Wat ben ik hier ONTZETTEND BLIJ mee. Je voelt je iets meer vrouw weer. Buiten het feit dat Felisitie een ontzettende vakvrouw is, is het ook een heel mooi en warm mens die begrijpt hoe belangrijk dit voor mij is. Dus: lieve Felisitie, ontzettend bedankt voor je vakkennis en je steun! Warme dankbare groet van mij.

 • Lia op 21 juli 2015

  Toen ik mijn dochter vertelde dat ik permanente make-up (wenkbrauwen) wilde was haar reactie. Nee hoor mam dat ga je niet doen hoor! Dat vind ik zo afschuwelijk! Na een eerste gesprek met Felicity had ik er wel vertrouwen in. Niets tegen mijn dochter gezegd natuurlijk. Toen ze later bij me kwam was ze al een uur binnen toen ze opeens zei.. Mam heb je het toch laten doen? Ja zei ik en hoe vind je het? Na een kritische blik was haar reactie : Ja maar zo vind ik het echt heel mooi!! Dus Felicity complimenten van mij en van mijn dochter!!

 • J. Santifort op 7 maart 2015

  Ik heb voor de eerste keer permanent make-up aan laten brengen. Ik ben zeer tevreden. Over 6 weken even bij werken. Een aanrader om naar deze salon te gaan. Janny