Dermapen

Dermapen 4

Met trots lanceren wij een nieuwe behandeling namelijk de dermapen4. De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Een behandeling met de Dermapen 4 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

Na verloop van tijd zul je merken dat je huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. Je krijgt je egale en stralende huid weer terug!

Wat is een dermapen behandeling?

De behandeling is een vorm van microneedling therapie. Het apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in je huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop is de activatie van het natuurlijke wondgenezingsproces. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd. De behandeling wordt veelal toegepast om algehele huidverbetering te realiseren. Hierbij spelen collageen en elastine een belangrijke rol. Deze vezels hebben grote invloed op de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Voor wie is de Dermapen geschikt?

  • Een huid met huidveroudering; verslapte huid, fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, roodheid, coupersoe
  • Zonbeschadigde huid; roodheid, couperose, pigmentatieproblemen
  • Rokershuid; zichtbare grove porien, grauwe teint, rimpels, couperose
  • Littekens; chirurgische littekens, acne littekens, striae, littekens door brandwonden, verdikte littekens
  • Pigmentatieproblemen
  • Acne
  • Rode huid met ontsierende adertjes; couperose, rosacea

Wij adviseren u om zonder make-up naar de salon te komen.

Na behandeling:

Na de behandeling kan je huid warm aanvoelen en rood zijn. Dit verdwijnt binnen 12-48 uur. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6 maanden.

Uw huid gaat een intensieve huid verbeterende behandeling ondergaan, waardoor het onzichtbaar of zichtbaar een herstel periode doorloopt. Om dit proces optimaal te ondersteunen is het van belang het productadvies op te volgen. Dit is belangrijk om irritatie en Post Inflammatoire Hyperpigmentatie te voorkomen en het resultaat te optimaliseren.

Indien u een huidtype 4 of hoger bent (getinte huidkleur) of gevoelig bent voor pigmentvorming is het noodzakelijk de Brite Lite toe te voegen aan uw thuisverzorgingsregime, zowel minimaal 14 dagen voor als na de behandeling.

Wat moet ik vermijden gedurende het herstelproces?

–          Minimaal 48u na de behandeling dient u ZON, zweten, zware inspanning, hete baden / douches / sauna / sporten en haarkleuring te vermijden.

–          Totdat de huid compleet hersteld is (na een microneedling behandeling is dit na ongeveer 7 dagen), dient u scrubben en pulken te vermijden, dit kan leiden tot litteken vorming.

–          48 uur na de behandeling geen (dekkende) make-up dragen.

Belangrijk is een hoge SPF bescherming te gebruiken zoals een spf 30-50 alsook de ondersteunende producten om het herstelproces goed te begeleiden.

Moet ik uit de zon blijven?

Bescherm de huid tegen directe blootstelling  aan de zon met minimaal SPF 30-50 zonbescherming. Doe dit minimaal 14  dagen na de peelprocedure om hyperpigmentatie te voorkomen. U kunt eventueel ook een hoed dragen ter bescherming. Zorgvuldigheid met het dragen van zonbescherming adviseren wij dagelijks het hele jaar door te doen.

Wanneer kan ik mijn normale huidverbeteringsproducten weer gebruiken?

U kunt uw standaard huidverbeteringsproducten (incl. Fruitzuren) weer gaan gebruiken wanneer uw huid zijn eerste echte herstel heeft gehad (meestal is dit 48-72 uur na een microneedling behandeling). Uw nachtcrème Retinal Active mag u weer na 3 dagen gebruiken.

dermapen resultaten

Dermapen LED masker

Een niet invasieve lichttherapiebehandeling voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, ouderdomsvlekken, zonneschade, pigmentvlekken en het verbeteren van de huidtextuur.

Het Dermapen LED masker maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en onderzoek op het gebied van lichttherapie om uw led-behandeling volledig te optimaliseren. De Dermapen LED masker laat je huid voller, meer gehydrateerd en verfrist aanvoelen. Deze resultaten verbeteren bij herhaald gebruik.LED therapie bevordert ook de aanmaak van serotonine. Deze van nature in de huid voorkomende chemische stof is essentieel voor een goede nachtrust, algeheel welzijn en gelukgevoel.

Van LED lichttherapie is klinisch bewezen dat het de collageen- en elastineproductie stimuleert, waardoor de fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden verminderd, evenals de behandeling van roodheid, vergrote poriën, ongelijkmatige teint, pigmentatie, beschadiging door de zon en een vochtarme huid. De Dermapen LED niet invasieve behandeling gebeurt met een verzachtend, kalmerend masker dat uw gezicht niet alleen blootstelt aan rode (633 nm) maar ook nabij infrarood (830 nm) lichtfrequenties die dieper in de huid doordringen, waardoor het Dermapen LED masker een effectieve keuze is.

dermapen led masker