Schoonheidssalon nabij Pijnacker

Professionele schoonheidssalon gezocht in Pijnacker met een breed scala aan behandelingen? Huidinstituut Jossy van der Zwan heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is een begrip in Zoetermeer en omgeving. Een bezoek aan onze salon is een heerlijke ervaring. Niet alleen omdat u er na een behandeling goed uitziet, maar ook omdat het heerlijk ontspannend en rustgevend is. Benieuwd naar welke behandelingen onze beautysalon zoal aanbiedt?

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Waarom Schoonheidssalon Jossy van der Zwan de beste keuze is

Er zijn meerdere schoonheidssalons rondom Pijnacker die schoonheidsbehandelingen aanbieden. Waarom Jossy van der Zwan de beste keuze is:

  • Ons huidinstituut in Zoetermeer is al meer dan 40 jaar een begrip
  • Diervriendelijke producten
  • Meest doeltreffende technieken
  • Professionele behandelingen
  • Kwaliteitsproducten
  • Persoonlijke aandacht
  • Gespecialiseerd in permanente make-up Zoetermeer

Maak online een afspraak voor een behandeling in Zoetermeer en ervaar het zelf. We zien u binnenkort graag in onze salon.

Ontharen bij schoonheidssalon nabij Pijnacker

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon nabij Pijnacker voor een ontharen behandeling? Bij schoonheidsspecialist Jossy van der Zwan krijgt u de beste ontharingsbehandelingen. Wij bieden diverse ontharingstechnieken aan voor zowel vrouwen als mannen, die we al jarenlang inzetten om ongewenste lichaamshaar te verwijderen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

gezichtsbehandeling zoetermeer

Welke ontharingstechnieken worden gebruikt?

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon nabij Pijnacker voor een ontharen behandeling? Bij schoonheidsspecialist Jossy van der Zwan krijgt u de beste ontharingsbehandelingen. Wij bieden diverse ontharingstechnieken aan voor zowel vrouwen als mannen, die we al jarenlang inzetten om ongewenste lichaamshaar te verwijderen.

De technieken die wij gebruiken zijn Pulsar IPL, elektrisch ontharen en harsen. IPL betekent Intense Pulsed Light. Het is een manier om, door middel van lichtflitsen, permanent van ongewenste haargroei af te komen. Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Als laatste is harsen de beste oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld tijdens de vakantie niet wilt denken aan scheren, maar we raden u wel aan om ver van te voren te beginnen. Alle drie de technieken zorgen voor hetzelfde resultaat. Hoe ze dat doen, verschilt natuurlijk wel. Samen bekijken we welke ontharingsbehandeling het best bij uw lichaam past. Omdat wij al meer dan 40 jaar een begrip zijn in de omgeving, zit u goed bij ons absoluut goed voor een professionele behandeling.

Beautysalon Jossy van der Zwan voor uw permanente make-up

Een van onze specialismen, permanente make-up (PMU), is dé manier om uw make-up altijd op orde te hebben. Het is een populaire keuze voor mensen die er met minimale inspanning op hun best uit willen zien. De meest voorkomende behandelingen zijn wenkbrauwcorrecties en eye- en lipliner. De permanente make-up blijft onder alle omstandigheden perfect zitten: of u nu gaat zwemmen, naar de sauna gaat of wakker wordt. Gemiddeld twee tot vijf jaar blijft de make-up mooi zitten.

Permanente make-up wordt met een flinterdunne steriele naald aangebracht met een pigment. Het pigment wordt vlak onder het huidoppervlak aangebracht. De pigmenten die beautysalon Jossy van der Zwan gebruikt voor permanente make-up behandelingen zijn gemaakt van veilige en diervriendelijke producten. Permanente make-up is volkomen veilig, ook voor mensen met een allergische huid.

Maak een afspraak voor een behandeling

Heeft u interesse in een van de vele behandelingen van onze beautysalon in Pijnacker? Maak dan een afspraak, u heeft de keuze om dit online of telefonisch te doen. Als u vragen heeft over onze behandelingen of salon, dan kunt u ook altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Welke behandeling geschikt is voor uw huid verschilt per persoon. Mocht u twijfelen welke behandeling u nodig heeft, mag u altijd even contact met onze salon opnemen. U kunt ook direct een afspraak maken voor een intakegesprek, tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en de verschillende gezichtsbehandelingen.

Contact opnemen ›Afspraak maken ›

“Een bezoek aan ons huidinstituut in Zoetermeer is een heerlijke ervaring.”

permanente make up zoetermeer

Wij maken uitsluitend gebruik van producten van hoge kwaliteit van gerenommeerde cosmetica merken. Dit in combinatie met onze 40 jaren ervaren maakt dat wij garant staan voor een optimaal resultaat. Mocht u nog vragen hebben over onze salon, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze salon is gevestigd in Zotermeer, maar u kunt dus ook terecht wanneer u in Pijnacker woont of op zoek bent naar een schoonheidssalon in Bergschenhoek, een schoonheidssalon in Berkel en Rodenrijs of een schoonheidssalon in Bleiswijk.

Al met al zijn we een divers team dat klanten graag helpt met verschillende beauty behandelingen, gezichtsbehandelingen en ontharen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier