Schoonheidssalon nabij Berkel en rodenrijs

Schoonheidssalon nabij Berkel en Rodenrijs bezoeken? Misschien is het tijd voor het bijwerken van uw permanente wenkbrauwen, wilt u een ontspannende gezichtsmassage ondergaan of is het met de aankomende vakantie in aantocht weer tijd voor permanent ontharen. Wij gebruiken tijdens het uitvoeren van alle schoonheidsbehandelingen doeltreffende technieken en diervriendelijke huidverzorgingsproducten. Bekijk de verschillende behandelingen die we aanbieden in de beauty salon in Berkel en Rodenrijs en maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialiste. Wat kunnen we voor u betekenen?

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Welke behandelingen doet een schoonheidsspecialiste

Huidinstituut Jossy van der Zwan wordt gekenmerkt door:

  • Ons huidinstituut in Zoetermeer is al meer dan 40 jaar een begrip
  • Optimaal en natuurlijk ogend resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Onze deskundige schoonheidsspecialisten werken alleen met kwaliteitsproducten
  • Gespecialiseerd in permanente make-up Zoetermeer
  • Diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten
  • Op de hoogte van de nieuwste technieken

Gespecialiseerde schoonheidssalon nabij Berkel en Rodenrijs

Is het tijd voor een beautybehandeling? U verzorgt uw huid, nagels en de rest van uw lichaam zo goed als u kunt. Toch is het belangrijk om tijd voor uzelf te nemen, even te ontsnappen aan een druk gezinsleven en tijd en aandacht aan uzelf te besteden. Wij zijn een gespecialiseerde schoonheidssalon in de omgeving van Berkel en Rodenrijs waar u terecht kunt voor een verscheidenheid aan behandelingen die zorgen voor rust en ontspanning, maar ook voor huidverbetering.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

gezichtsbehandeling zoetermeer
schoonheidssalon

Is uw huid niet meer zoals hij was? Misschien heeft u last van acné, of straalt uw huid niet meer zoals voorheen en kan hij wel een oppepper gebruiken. Tijdens een professionele gezichtsbehandeling van een gekwalificeerde schoonheidsspecialist in Berkel en Rodenrijs krijgt uw huid de aandacht en verzorging die het nodig heeft.

Het kan helpen om de uitstraling van de huid te verbeteren en uw huid voor te bereiden op make-up of andere cosmetische behandelingen. Gezichtsbehandelingen kunnen ook helpen bij het verminderen van puistjes, roodheid en oneffenheden. Er zijn veel verschillende soorten gezichtsbehandelingen beschikbaar, zoals een mini facial, acné behandeling of duo behandeling.

Permanente make-up

Wilt u niet meer dagelijks uw wenkbrauwen bijwerken met een wenkbrauwpotlood of speciale poeder? Misschien zijn uw wenkbrauwen asymmetrisch of groeit er weinig haar, of is de vorm niet zoals u wenst. Of accentueert u de vorm van uw lippen graag met een lipliner, en zou u graag willen dat u wakker wordt met lipliner op? In dat geval is permanente make-up wellicht een passende oplossing voor u.

Permanente make-up is een vorm van cosmetische tatoeage. De meest voorkomende behandelingen zijn wenkbrauw-, eyeliner- en lipverbetering. Permanente make-up kan ook worden gebruikt om bepaalde gebreken te corrigeren, zoals asymmetrische wenkbrauwen of vervaagde lipkleur. De pigmenten die in permanente make-up worden gebruikt, zijn gemaakt van veilige- en diervriendelijke producten. De inkt wordt met een fijne naald in de huid gespoten en de diepte is afhankelijk van het gewenste effect.

Een massage in Berkel en Rodenrijs zorgt voor een verlaging van je spier- en bindweefselspanning, verbetert de doorbloeding en draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen. Wat het effect van een massage precies is, verschilt per massage. We maken onderscheid tussen een lichtmassage, aromatherapie en een deelmassage.

Een lichaamsmassage biedt ontspanning in het geval van nervositeit, vermoeide spieren en stress en zorgt voor een verbetering van stofwisselingsprocessen. Aromatherapie is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van olie. Deze massage bevordert de gezondheid en genezingsprocessen. Heb je voorkeur voor een deelmassage? Wanneer je een deelmassage van 30 minuten ondergaat masseren we de benen, gezicht of rug, schouder en nek.

Gelnagels

Niets is vervelender dan nagellak die er snel weer af gaat. Wanneer u nauwkeurig en met veel zorg nagellak aanbrengt, hoopt u natuurlijk dat het minimaal een week mooi blijft zitten zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Gelnagels bieden uitkomst voor dames die moeite hebben om hun eigen nagels mooi en lang te houden. U heeft de keuze uit verschillende soorten gelnagels. Zo kunt u kiezen voor versteviging met een laagje gel, maar u kunt ook kiezen voor een french manicure. In het geval van een french manicure lakken we de nagelrand parelwit en versterken we de kleur van de natuurlijke nagel.

Ontharen

Veel mannen en vrouwen hebben last van ongewenste haargroei, bijvoorbeeld in het gezicht, onder de oksels of op de benen. U kunt de haren zelf tijdelijk verwijderen door te scheren met een scheermes, maar het onderhouden hiervan kan vervelend en pijnlijk zijn. In dat geval kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor permanent ontharen. Er bestaan diverse technieken, zoals elektrisch ontharen of Pulsar IPL.

Veelgestelde vragen over een bezoek aan de schoonheidsspecialiste

Hoe vaak moet je naar een schoonheidsspecialist?

Hoe vaak u naar een schoonheidsspecialist, is afhankelijk van meerdere factoren. Onder andere van het type behandeling, uw huidtype, uw persoonlijke doelen. Tijdens de eerste behandeling bespreken we de frequentie van de behandelingen.

Wat kost een gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialiste?

Wat een gezichtsbehandeling kost is geheel afhankelijk van de behandeling die u kiest. De voordeligste behandeling is de basis gezichtsbehandeling voor scholieren, gevolgd door de mini facial met intensieve reiniging. Acné behandelingen zijn de kostbaarste gezichtsbehandelingen die we aanbieden.

Is een bezoek aan de schoonheidsspecialiste goed voor je huid?

Professionele behandelingen helpen bij het diep reinigen van de poriën, verbeteren de huidtextuur, en kunnen specifieke huidproblemen aanpakken. Bovendien kan een schoonheidsspecialist gepersonaliseerd advies en behandelingen aanbieden die zijn afgestemd op jouw unieke huidtype en -behoeften.

Welke behandeling is goed voor je gezicht?

Welke behandeling goed is voor uw gezicht, is afhankelijk van uw huidtype en is dus per persoon verschillend. Tijdens de eerste afspraak bespreken we uw wensen en behoeften en bepalen we de meest geschikte behandeling.

Werkgebied

Onze salon is gevestigd in Zoetermeer, maar u kunt dus ook terecht wanneer u in Berkel en Rodenrijs woont of op zoek bent naar een schoonheidssalon in Pijnacker, een schoonheidssalon in Bleiswijk of een schoonheidssalon in Bergschenhoek.

Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie

Is het tijd voor wat tijd voor uzelf en gunt u zichzelf een schoonheidsbehandeling? Een verzorgende gezichtsbehandeling, cosmetische voetverzorging, bodymassage… Het is maar net wat uw voorkeur heeft. U maakt heel gemakkelijk een afspraak met gebruik van het online formulier. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Bel hiervoor gerust naar 079-3620055. Heeft u een vraag over de behandelingen die ik aanbied of een specifieke vraag? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier