Schoonheidssalon nabij Berkel en rodenrijs

Professionele schoonheidssalon in Berkel en Rodenrijs gezocht met een breed scala aan behandelingen? Huidinstituut Jossy van der Zwan heeft al meer dan 40 jaar ervaring in beauty behandelingen en is een begrip in Zoetermeer en omgeving. Een bezoek aan de salon zorgt voor een ontspannen ervaring, doordat het rustgevend is en u ziet er natuurlijk weer verzorgd uit na de behandeling. Een echt verwenmoment voor uzelf. We bieden behandelingen aan zoals onder andere PMU, huidverbetering en ontharen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Schoonheidsspecialist Berkel en Rodenrijs: Jossy van der Zwan

Wij staan voor u klaar om u te laten genieten van een van onze behandelingen. Naast dat onze behandelingen doeltreffend zijn, is het ook een ontspanmoment voor uzelf. Daarnaast zijn wij trots dat wij u het volgende kunnen aanbieden:

  • Ons huidinstituut in Zoetermeer is al meer dan 40 jaar een begrip
  • Optimaal en natuurlijk ogend resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Onze deskundige schoonheidsspecialisten werken alleen met kwaliteitsproducten
  • Gespecialiseerd in permanente make-up Zoetermeer
  • Diervriendelijke huidverzorgings- en maquillageproducten
  • Op de hoogte van de nieuwste technieken

Maak online een afspraak voor een gezichtsbehandeling in Zoetermeer en ervaar het zelf. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de behandelingen mag u gerust contact met ons opnemen. Graag voorzien we u op deskundige wijze van meer informatie.

Professionele schoonheidssalon

Een gezichtsbehandeling is een professionele schoonheidsbehandeling die wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde schoonheidsspecialist in Berkel en Rodenrijs. Het kan helpen om het uiterlijk van je huid te verbeteren en je huid voor te bereiden op make-up of andere cosmetische behandelingen. Gezichtsbehandelingen kunnen ook helpen bij het verminderen van puistjes, roodheid en oneffenheden. Er zijn veel verschillende soorten gezichtsbehandelingen beschikbaar, dus het is belangrijk om eerst met een schoonheidsspecialist te overleggen om erachter te komen welke behandeling het beste bij uw huidtype past. Gezichtsbehandelingen zijn meestal niet pijnlijk, maar sommige mensen kunnen ervaren dat ze gevoelig zijn voor bepaalde producten of technieken. Als u denkt dat u gevoelig bent voor een bepaald product, raadpleeg dan altijd eerst uw arts voordat je een gezichtsbehandeling ondergaat.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

gezichtsbehandeling zoetermeer

Beautysalon in Berkel en Rodenrijs voor permanente makeup

Bij ons schoonheidssalon in Berkel en Rodenrijs kunt u ook terecht voor permanente make-up. Permanente make-up is een vorm van cosmetische tatoeage. De meest voorkomende behandelingen zijn wenkbrauw-, eyeliner- en lipverbetering. Permanente make-up kan ook worden gebruikt om bepaalde gebreken te corrigeren, zoals asymmetrische wenkbrauwen of vervaagde lipkleur. De pigmenten die in permanente make-up worden gebruikt, zijn gemaakt van veilige- en diervriendelijke producten. De inkt wordt met een fijne naald in de huid gespoten en de diepte is afhankelijk van het gewenste effect.

Permanente make-up wordt als semi-permanent beschouwd omdat de pigmenten na verloop van tijd geleidelijk vervagen. Bijwerkingen zijn echter meestal om de één tot drie jaar nodig om de kleur fris te houden. Permanente make-up is een populaire keuze voor mensen die er met minimale inspanning op hun best uit willen zien. Het kan ook gunstig zijn voor mensen met allergieën of gevoeligheden voor traditionele cosmetica. Als u permanente make-up overweegt, is het belangrijk om een ​​gekwalificeerde specialist te raadplegen om ervoor te zorgen dat u de gewenste resultaten krijgt, zoals huidinstituut Jossy van der Zwan.

Contact met onze schoonheidssalon in Berkel en Rodenrijs

Heeft u interesse in een van de behandelingen van onze beautysalon in Berkel en Rodenrijs? Maak dan een afspraak met onze kliniek voor het inplannen van één of meerdere schoonheidsbehandelingen. U heeft de keuze om online een afspraak te maken of telefonisch. Als u vragen heeft over onze behandelingen of onze kliniek, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

Welke behandeling geschikt is voor uw huid verschilt per persoon. Mocht u twijfelen welke behandeling u nodig heeft, mag u altijd even contact met onze salon opnemen. U kunt ook direct een afspraak maken voor een intakegesprek, tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en de verschillende gezichtsbehandelingen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

“Een bezoek aan ons huidinstituut in Zoetermeer is een heerlijke ervaring.”

Wij maken uitsluitend gebruik van producten van hoge kwaliteit van gerenommeerde cosmetica merken. Dit in combinatie met onze 40 jaren ervaren maakt dat wij garant staan voor een optimaal resultaat. Mocht u nog vragen hebben over onze salon, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Al met al zijn we een divers team dat klanten graag helpt met verschillende beauty behandelingen, gezichtsbehandelingen en onthare.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier