Sothys instituut behandelingen

Deze behandeling laadt de huid op met nieuwe energie en beschermt de huid tegen vervuiling en de schadelijke effecten van omgevingsstress.

Vervuiling: Een steeds grotere invloed op huidveroudering.
Vervuiling is een vorm van omgevingsstress waar we niet omheen kunnen, ongeacht onze woonomgeving. Vervuiling wordt dan ook beschouwd als één van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige veroudering van de huid. De toename van huidreactiviteit, verstopping van de poriën en uitdroging verzwakken de huid en leiden vervolgens tot een versnelling van het verouderingsproces. Met deze behandeling is het de bedoeling om de impact van vervuiling op de huid te verminderen en de energie van de cellen te behouden en te stimuleren.

Voordelen:

  • De huid is weer opgeladen met energie. De teint is opgelicht, ontvuild.
  • De jeugdigheid is verlevendigd.
  • De huid heeft meer zuurstof en kan beter ademen.
  • Zij heeft meer weerstand tegen vermoeidheid en vervuiling.

€ 115,00

Bekijk ook eens de thuisproducten van de Detox energie lijn:
https://www.jossywebwinkel.nl/c-5590208/detox-energie/

Sothys hydra 3HA:

Een intensieve hydraterende behandeling met drievoudig hyaluronzuur. Deze excellente behandeling is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hydratatiebehoeften van elke huid. Na de behandeling ziet de huid er optimaal gehydrateerd en egaal uit.

€ 112,50

Sothys Seizoensbehandeling

Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar. Elk seizoen verandert de behandeling en worden de geuren en ingrediënten aangepast. Deze behandeling geeft je huid een echte vitamine boost en oppepper.

100% ontspanning en een heerlijke geurensensatie.

€ 80,00

Sothys Jeunesse behandelingen

Deze  behandeling met efficiënte werkstoffen gaat zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidverslapping tegen en geeft onmiddellijk een prachtig zichtbaar en voelbaar resultaat.

Het geavanceerde onderzoek van Sothys heeft het Tri- complex ontwikkeld dat 2 plantaardige actieve bestanddelen (saffraan en sofora) combineert met peptiden van de laatste generatie. Deze actieve bestanddelen zorgen er zo voor dat uw huid, ongeacht de leeftijd zich, positief kan verdedigen  tegen oxidatieve stress en de schadelijke latere, daaropvolgende effecten ervan kan voorkomen!

€ 112,50

Sothys eau thermale SPA:

Een doeltreffende behandeling met aangepaste werkstoffen op basis van zuiver bronwater zorgen dat de kwetsbare huid die snel rood en geïrriteerd raakt weer in balans komt.

€ 85,00

Sothys Wellness SECRET:

De Soin excellence Secret de Sothys® combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen van een unieke excellente behandeling, op basis van de stamcellen van de Sothys-roos en kostbare olie van de porseleinbloem. Vanaf de eerste behandeling bent u diep ontspannen en straalt uw gezicht van schoonheid. U zult zich nog nooit zo ontspannen gevoeld hebben na een behandeling.

Geschikt voor alle huidtypes.

€ 145,00

Sothys oog behandeling

De allernieuwste oogcontourbehandeling van Sothys heet Contour yeux cryo prescription jeunesse. Deze behandeling is specifiek ontwikkeld voor de oogcontour en vervaagt ogenblikkelijk sporen van vermoeidheid en veroudering. Deze behandeling kan los worden geboekt of tijdens uw gezichtsbehandeling.

De huid rondom de ogen is 5 maal dunner dan de rest van de huid en is daarom ook het meest kwetsbare. Door wel 10.000 keer te knipperen met de ogen in 24 uur geeft dat enorme belasting, met als gevolg dat de huid gedehydrateerd raakt, droog wordt, fijne lijntjes, rimpels, zwellingen en donkere kringen krijgt.

Als je in iemands ogen kijkt, kijk je eigenlijk in de ziel. Je kunt er namelijk alles vanaf lezen! Blijdschap, verdriet, boosheid, verliefdheid etc. Dat alles zorgt ervoor dat de huid rondom erg te lijden heeft en dat het een aanslag geeft op collageen en elastine vezels.

Behalve chronologische veroudering en genetische aanleg, zijn ook levensstijl (roken, jetlag, stress en weinig slaap), milieu (vervuiling, UV en overmatige blootstelling aan blauw licht), verergerde factoren die het verouderen van de huid versnellen. Tegenwoordig zit iedereen veel achter de computer, tv en telefoon. Hierbij komt er blauw licht vrij. Dit is een golflengte ook wel HEV (high energie visable) genoemd. Met een lengte die langer is dan UV en die de structuur van de huidcellen kan beschadigen. Dit zorgt voor een vroegtijdige veroudering, vooral rondom de ogen.

Verzorg daarom de huid rondom de ogen goed!

€ 42,50
Tijdens gezichtsbehandeling € 30,00
Kuurverband (3x in 3 weken) € 120,00

Om het prachtig resultaat van deze behandeling te verlengen en te ondersteunen, zijn er ook producten voor thuisgebruik.
https://www.jossywebwinkel.nl/c-5589761/oogverzorging/

Acné

Jossy van der Zwan biedt verscheidene behandelingen aan voor het behandelen van acné, pukkels en puistjes.

Meer informatie ›

Beauty Defect Repair

Beauty-defect-repair (bdr): reconstrueer uw huid. Met deze techniek worden de actieve ingrediënten direct in de huid ingebracht.

Meer informatie ›

Decaar algae peeling

Jossy van der Zwan biedt verscheidene behandelingen aan voor het behandelen van acné, pukkels en puistjes.

Meer informatie ›

Thermage behandeling

De Thermage behandeling is een niet-operatieve behandeling voor de ouder wordende huid: een uitstekend alternatief voor de face-lift.

Meer informatie ›