Dermapen

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

Wat is een dermapen?

De behandeling is een vorm van microneedling therapie. Het apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop is de activatie van het natuurlijke wondgenezingsproces. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd. De behandeling wordt veelal toegepast om algehele huidverbetering te realiseren. Hierbij spelen collageen en elastine een belangrijke rol. Deze vezels hebben grote invloed op de stevigheid en elasticiteit van de huid.

De Dermapen 4™ behandeling is geschikt voor alle huidtypen en heeft een korte hersteltijd.

  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Pigmentvlekken
  • Littekens (acné)
  • Grove poriën
  • Striae
  • Fijne lijntjes en rimpels

Na de behandeling:

Uw huid heeft een intensieve huid verbeterende behandeling ondergaan, waardoor het onzichtbaar of zichtbaar een herstel periode doorloopt. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en rood zijn. Dit verdwijnt binnen 12-48 uur.

Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6 maanden na een reeks behandelingen.

Wat moet ik vermijden gedurende het herstelproces?

  • Minimaal 48u na de behandeling dient u ZON, zweten, zware inspanning, hete baden / douches / sauna / sporten en haarkleuring te vermijden.
  • Totdat de huid compleet hersteld is (na een microneedling behandeling is dit na ongeveer 7 dagen), dient u scrubben en pulken te vermijden, dit kan leiden tot litteken vorming.
  • 48 uur na de behandeling het liefst geen (dekkende) make-up dragen.

Wanneer begint mijn huid te schilferen en hoe lang duurt dit?

De huid kan direct na de behandeling rood uitzien. Na microneedling behandeling is het niet gebruikelijk maar kan lichte schilfering en droogheid ontstaan gedurende 3-5 dagen na de behandeling.

Belangrijk is een hoge SPF bescherming te gebruiken zoals een spf 30-50 alsook de ondersteunende producten om het herstelproces goed te begeleiden.

Moet ik uit de zon blijven?

Bescherm de huid tegen directe blootstelling  aan de zon met minimaal SPF 30-50 zonbescherming. Doe dit minimaal 14  dagen na de peelprocedure om hyperpigmentatie te voorkomen. U kunt eventueel ook een hoed dragen ter bescherming. Zorgvuldigheid met het dragen van zonbescherming adviseren wij dagelijks het hele jaar door te doen.

Wanneer kan ik mijn normale huidverbeteringsproducten weer gebruiken?

U kunt uw standaard huidverbeteringsproducten (incl. Fruitzuren) weer gaan gebruiken wanneer uw huid zijn eerste echte herstel heeft gehad (meestal is dit 48-72 uur na een microneedling behandeling). Uw nachtcrème Retinal Active mag u weer na 3 dagen gebruiken.

Acné

Jossy van der Zwan biedt verscheidene behandelingen aan voor het behandelen van acné, pukkels en puistjes.

Meer informatie ›

Beauty Defect Repair

Beauty-defect-repair (bdr): reconstrueer uw huid. Met deze techniek worden de actieve ingrediënten direct in de huid ingebracht.

Meer informatie ›

Decaar algae peeling

Jossy van der Zwan biedt verscheidene behandelingen aan voor het behandelen van acné, pukkels en puistjes.

Meer informatie ›

Sothys instituut behandelingen

Jossy van der Zwan biedt verscheidene behandelingen aan voor het behandelen van acné, pukkels en puistjes.

Meer informatie ›

Thermage behandeling

De Thermage behandeling is een niet-operatieve behandeling voor de ouder wordende huid: een uitstekend alternatief voor de face-lift.

Meer informatie ›