Permanente make-up in Zoetermeer

Permanente make-up in Zoetermeer is dé manier om uw wenkbrauwen, eyeliner en/of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. De make-up blijft onder alle omstandigheden perfect zitten, of u nu gaat zwemmen, naar de sauna gaat of ‘s ochtends wakker wordt. Dat betekent dat u niet meer iets hoeft bij te werken met een potlood. De make-up blijft wel 1 tot 5 jaar of langer mooi zitten. Permanente make-up (PMU) is een van de specialismen van schoonheidssalon Jossy van der Zwan uit Zoetermeer.

Wij streven bij elke PMU-behandeling voor een optimaal en mooi resultaat. Maak via onderstaande knoppen een afspraak voor permanente make-up in Zoetermeer of neem contact met ons op. We zien u binnenkort graag verschijnen in onze salon!

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Permanente make-up in Zoetermeer

  • 40 jaar ervaring
  • Diervriendelijke producten
  • Meest doeltreffende technieken
  • Professionele behandelingen
  • Kwaliteitsproducten
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij staan garant voor een optimaal resultaat

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Permanente make-up wordt met een flinterdunne steriele naald aangebracht met een speciaal veilig pigment. De huid wordt eerst gereinigd en ontsmet, ter voorkoming van huidinfecties. Vervolgens wordt de gewenste vorm, contour, kleur en structuur ingetekend. Er kan dan nog aanpassingen worden gedaan. Is alles naar wens, dan kan de behandeling beginnen. Het pigment wordt vlak onder het huidoppervlak aangebracht door middel van pigmentinjecties.

PMU is anders dan een tatoeage, omdat de make-up langzaam steeds lichter wordt door natuurlijke huidvernieuwing en uv-licht. Toch blijft de make-up erg lang zitten. Gemiddeld blijft de pigmentatie op wenkbrauwen 1 tot 3 jaar zitten en voor eyeliner geldt een periode van 1 tot 5 jaar. Wenkbrauwen tatoeëren in Zoetermeer kan dus wel, maar het is belangrijk te weten dat dit geen echt tatoeage is.

Het aanbrengen van PMU is volkomen veilig en voor alle huidtypes geschikt, zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling met een gerust gevoel ondergaan.

gezichtsbehandeling zoetermeer

PMU is veilig en betrouwbaar

Onze pigmenten staan onder periodieke controle van de warenautoriteit en zijn na uitgebreide onderzoeken goedgekeurd en veilig. Wij werken met het geavanceerde Ecuri apparaat. Dit apparaat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelooflijk secuur. Dankzij deze apparatuur is een PMU-behandeling nagenoeg pijnloos. Mocht het toch gevoelig zijn, dan gebruiken wij een verdovingscrème.

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen worden dankzij onze PMU-techniek perfect gecorrigeerd, zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft. Met de Hairstroke Methode bouwen wij uw wenkbrauwen haartje voor haartje weer op. Als u een stukje uit een van uw wenkbrauwen mist, herstellen wij dit nagenoeg ‘onzichtbaar’. Meer weten over permanente make-up voor wenkbrauwen in Zoetermeer? Neem gerust contact met ons op.

Eyeliners

Een permanente eyeliner laat uw ogen prachtig spreken. Er wordt een lijntje boven of onder uw oog aangebracht. Met een permanente eyeliner worden diepliggende ogen optisch naar voren gehaald, waardoor u een jeugdige uitstraling krijgt. Voor lenzendragers is permanente oogmake-up ook een uitkomst, omdat u niet meer bang hoeft te zijn voor make-up resten in uw lenzen.

Lipliners

De PMU-techniek voor lippen is een sublieme manier om uw lippen weer vol en strak te maken. Een lipliner behandeling zorgt voor een lijntje rond de mond die de contouren van uw lippen prachtig naar voren brengt. Ook kunnen we tijdens een behandeling uw lippen volledig inkleuren als u dat graag wilt. Lipliner is perfect om een kleine bovenlip te vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken.

PMU bij medische behandelingen

PMU kan ook worden ingezet voor medische behandelingen. Cosmetische imperfecties als haarverlies en littekens worden zo gecorrigeerd. De volgende medische behandelingen bieden wij aan in onze salon:

  • Tepelhofcorrectie na borstreconstructie
  • Bij alopecia (haarverlies)
  • Litteken camouflage.

Met een medische indicatie kunnen deze behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Meer weten over permanente make-up in Zoetermeer voor medische doeleinden? Neem gerust contact met ons op.

Wij hebben een vergunning op grond van artikel 3 van het Warenwetbesluit permanente make-up en piercen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Prijslijst permanente make-up (PMU)

Wat zijn de kosten van permanente make-up in Zoetermeer? Dit ligt aan het gebied wat u wilt laten behandelen. We hebben op de website een prijslijst opgesteld waar u de prijzen van al onze behandelingen kunt inzien. Wilt u het gebied bijwerken? Dan kan dat vanaf € 100,00. Het intakegesprek voor permanente make-up is altijd gratis.

Meer schoonheidsbehandelingen in onze salon

Het aanbrengen van permanente make-up is een vak apart, maar naast dit specialisme biedt schoonheidssalon Jossy van der Zwan ook andere behandelingen aan. Dankzij de diverse expertises van onze specialisten kunt u voor veel verschillende behandelingen bij ons terecht, zo ook voor gezichtsbehandelingen in Zoetermeer. Ons team bestaat uit onder andere een huidspecialiste, schoonheidsspecialistes en een huidtherapeut.

Zo kunt u ook een afspraak maken voor een behandeling ontharen in Zoetermeer. Daarnaast bieden we hand- en voetverzorging, een wimperlift, massages en diverse lichaamsbehandelingen aan. Bij lichaamsbehandelingen kunt u bijvoorbeeld denken aan een bodymassage, bodyscrub of een bodywrap.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

permanente make up zoetermeer

Maak vandaag nog een afspraak

Heeft u interesse in een behandeling permanente make-up in Zoetermeer of een van onze andere behandelingen? Maak via onderstaande knoppen een afspraak, dan zien we u binnenkort in onze schoonheidssalon. Heeft u vragen over PMU Zoetermeer door middel van het Ecuri apparaay? Neem gerust telefonisch contact met ons op, we beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons telefonisch bereiken via 079-3620055. Kijk voor de reguliere openingstijden op de website.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Wanneer mascara na permanente make-up?

Na een permanente make-up behandeling mag u gedurende 1 week geen mascara of andere oogmake-up aanbrengen op de behandelde plaatsen. Dit is heel belangrijk. De huid aan de oppervlakte moet eerst genezen.

Hoe werkt permanente make-up?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciale pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Het gaat hierbij om pigmentatie in het bovenste laagje van de huid. Na verloop van tijd verzwakt de kleur en wordt het steeds lichter.

Is permanente make-up gevaarlijk?

Permanente make-up aanbrengen is niet gevaarlijk. Het is volkomen veilig en betrouwbaar. Ook mensen met een allergische huid kunnen gerust een behandeling ondergaan. De pigmenten die wij gebruiken staan onder periodieke controle van de warenautoriteit en zijn goedgekeurd en veilig. We werken met het geavanceerde Ecuri apparaat, wat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en secuur.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Hoe lang permanente make-up blijft zitten verschilt. Gemiddeld zit een permanente make-up voor de wenkbrauwen 1 tot 3 jaar en voor de eyeliner 1 tot 5 jaar of zelfs langer.

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier