Botox in Zoetermeer

Verken hoogwaardige botox behandelingen in Zoetermeer, bedoeld om rimpels te verminderen en uw natuurlijke uitstraling te verbeteren. Onze schoonheidssalon biedt een uitgebreid scala aan cosmetische oplossingen, zorgvuldig samengesteld om aan uw specifieke esthetische behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verjonging of gerichte correcties, onze ervaren artsen staan klaar om u te adviseren en te behandelen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Wat is botox en wat doet het?

Botox, kort voor botulinetoxine, is een eiwit dat tijdelijk de activiteit van spieren vermindert door de zenuwsignalen te blokkeren. In cosmetische behandelingen wordt botox gebruikt om rimpels te verminderen, zoals fronslijnen en kraaienpootjes. Door de spieren te ontspannen, zorgt botox voor een gladdere en jonger uitziende huid. Het effect houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan, afhankelijk van de persoon en het behandelde gebied.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Botox behandelingen in Zoetermeer

Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan cosmetische ingrepen, met een focus op botox en fillers. Onze behandelingen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan uw individuele wensen en esthetische doelen. Hieronder vindt u een overzicht van de populaire behandelingen die wij aanbieden:

Botox

Botox wordt gebruikt om rimpels, zoals kraaienpootjes en fronslijnen, te verzachten door spieren tijdelijk te ontspannen. Dit resulteert in een gladdere en jeugdige uitstraling zonder invasieve chirurgie.

Fillers

Onze fillers zijn ideaal voor het opvullen van volumeverlies in het gezicht, het verbeteren van contouren en het verminderen van diepere rimpels. Wij bieden verschillende soorten fillers aan, waaronder hyaluronzuur-fillers die veilig en effectief zijn.

Lipfillers

Lip fillers worden gebruikt om de lippen te vergroten, te vormen en te definiëren voor een vollere en aantrekkelijke uitstraling. Onze ervaren artsen zorgen voor natuurlijke resultaten die bij uw gezicht passen.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Het behandelproces

Bij ons staat veiligheid en zorgvuldigheid voorop. Voordat u een behandeling ondergaat, zal een van onze gespecialiseerde artsen een grondige consultatie met u doorlopen om uw verwachtingen te begrijpen en een behandelplan op maat te maken. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten om optimale resultaten te garanderen.

Wat kosten botox behandelingen?

De kosten van botox in Zoetermeer kunnen variëren afhankelijk van de specifieke zones die behandeld worden en de hoeveelheid botox die nodig is. Bij ons kunt u al terecht voor botox behandelingen vanaf €175. Voor een gedetailleerde prijsopgave en om uw behandeling te plannen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken voor een consult. Onze deskundige artsen adviseren u graag over de beste opties om uw esthetische doelen te bereiken.

Dr. Robert. Schoemacher

Dr. Robert Schoemacher is een vooraanstaand figuur binnen de cosmetische geneeskunde in Nederland, met een carrière die teruggaat tot 1990. Hij brengt zijn uitgebreide expertise naar onze salon, waar hij maandelijks aanwezig is voor botox- en fillerbehandelingen. Voordat u een behandeling ondergaat, biedt Dr. Schoemacher altijd een intakegesprek aan om uw persoonlijke wensen te bespreken en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Uw schoonheidssalon in Zoetermeer

Naast onze botox behandelingen in Zoetermeer zijn we ook gespecialiseerd in andere schoonheidsbehandelingen. Als schoonheidsinstituut vinden we het belangrijk om uitsluitend diervriendelijke kwaliteitsproducten te gebruiken: huidverzorgings- en make-upproducten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. U kunt onder andere bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, ontharen en permanente make-up. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Maak een afspraak voor een behandeling

Bent u geïnteresseerd in een van onze botox behandelingen in Zoetermeer? Maak dan een afspraak. Voor vragen over onze behandelingen of onze salon kunt u altijd contact met ons opnemen via (079) 36 20 055 of stuur een e-mail naar mailing@jossyvanderzwan.nl. Wij staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›