Massage Zoetermeer

Als u op zoek bent naar een ontspannende massage in Zoetermeer, bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan massages die niet alleen uw lichaam ontspannen, maar ook uw geest tot rust laten komen. Of u nu behoefte heeft aan een stevige sportmassage of een rustgevende ontspanningsmassage, wij hebben de perfecte behandeling voor u.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Waarom is een massage goed voor je?

Een massage in Zoetermeer biedt talloze voordelen voor zowel uw lichaam als geest. Het helpt bij het verminderen van spierspanning en pijn, wat vooral nuttig is voor mensen met chronische pijn of spierklachten. Door de bloedcirculatie te verbeteren, bevordert een massage ook het herstel van spieren en weefsels.

Daarnaast heeft een massage een ontspannend effect op uw zenuwstelsel, wat helpt bij het verminderen van stress en angst. Dit draagt bij aan een betere nachtrust en een algemeen gevoel van welzijn. Bovendien verhoogt een massage de productie van endorfines en serotonine, de zogenaamde ‘gelukshormonen’, waardoor uw humeur verbetert en u zich gelukkiger voelt. Een massage is dus niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een waardevolle investering in uw algehele gezondheid en welzijn.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Ontdek onze massages in Zoetermeer

We bieden verschillende soorten massages in Zoetermeer aan, elk met hun eigen unieke voordelen. Hier is een overzicht van de massages die beschikbaar zijn:

Lichaamsmassage

Een ontspannende massage die ideaal is bij stress, nervositeit en vermoeide spieren. Deze massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding in spiergroepen of specifieke gebieden met omliggend weefsel, waardoor de stofwisselingsprocessen verbeteren en spanning wordt verminderd.

Aromatherapie

Bij deze massage worden essentiële oliën uitwendig aangebracht om de gezondheid te bevorderen of genezingsprocessen te ondersteunen. De olie wordt via massage of kompressen door de huid opgenomen en dringt diep door in de organen en het bloed. Wij gebruiken 100 procent natuurlijke en plantaardige oliën om u een ultieme wellness-ervaring te bieden.

Hot Stone massage

Deze massage maakt gebruik van verwarmde stenen om de spieren te ontspannen en spanning te verlichten. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, wat zorgt voor een diepgaande ontspanning en verlichting van stress.

Deelmassage

Een gerichte massage van 30 minuten waarbij je kunt kiezen uit: Rug-schouder-nekmassage, benen, of gezicht. Perfect voor wie weinig tijd heeft, maar toch wil genieten van de voordelen van een massage.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Hoe lang duurt een goede massage?

De duur van een massage in Zoetermeer kan variëren afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en behoeften. Bij Jossy van der Zwan bieden we massages aan van verschillende lengtes, zodat u altijd de behandeling kunt kiezen die het beste bij u past. Onze ervaren therapeuten helpen u graag bij het bepalen van de ideale duur en type massage voor uw specifieke situatie.

  • Kortere massages (30-45 minuten): Ideaal voor mensen met een druk schema, perfect voor gerichte behandelingen zoals het verlichten van spanning in de rug, nek en schouders of het behandelen van vermoeide benen.
  • Standaard massages (60 minuten): De populairste keuze voor een goede balans tussen ontspanning en therapeutische voordelen. Helpt bij het verminderen van stress, verbeteren van de bloedcirculatie en verlichten van spierspanning.
  • Langere massages (75-90 minuten): Voor ultieme ontspanning en grondige behandeling. Ideaal voor mensen met chronische pijn of diepe spierspanning, of voor degenen die willen genieten van een uitgebreide wellness-ervaring.

Hoe vaak moet je een massage nemen?

De frequentie van massages hangt af van uw persoonlijke behoeften en doelen. Voor algemene ontspanning en stressvermindering kan een maandelijkse massage voldoende zijn. Als u last heeft van chronische pijn, spierklachten of intensieve sportbeoefening, kan een wekelijkse of tweewekelijkse massage nodig zijn om optimale resultaten te bereiken.

Wat kost een uur masseren?

De kosten van een uur massage in Zoetermeer variëren afhankelijk van het type massage dat u kiest. Wij bieden verschillende massages aan tegen concurrerende tarieven. U kunt bijvoorbeeld al een deelmassage van 30 minuten boeken vanaf €37,50. Bekijk onze prijzenpagina of neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en om uw afspraak te boeken.

Uw massagesalon in Zoetermeer

Naast onze massages in Zoetermeer zijn we ook gespecialiseerd in andere schoonheidsbehandelingen. Als schoonheidsinstituut vinden we het belangrijk om uitsluitend diervriendelijke kwaliteitsproducten te gebruiken: huidverzorgings- en make-up producten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. U kunt onder andere bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, ontharen en permanente make-up. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Maak een afspraak voor een behandeling

Bent u geïnteresseerd in een van onze massagebehandelingen in Zoetermeer? Maak dan een afspraak. Voor vragen over onze behandelingen of onze salon kunt u altijd contact met ons opnemen via (079) 36 20 055 of stuur een e-mail naar mailing@jossyvanderzwan.nl. Wij staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›