SCHOONHEIDSSPECIALIST DICHTBIJ NOOTDORP

Afspraak maken bij een schoonheidsspecialist in Nootdorp, waar u kunt genieten van professionele behandelingen? Als u mijn salon binnenkomt, komt u in een oase van rust. De salon is ingericht voor uw ultieme verwenmoment. We bieden behandelingen in Nootdorp aan zoals massage, gelnagels, gezichtsbehandeling, permanente make-up en het ontharen van het lichaam. Wanneer u weer naar buiten loopt, straalt u van binnen én van buiten. Maak meteen een afspraak of neem contact op voor een antwoord op uw vraag.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Schoonheidsspecialist in Nootdorp

Gunt u uzelf een behandeling bij een schoonheidsspecialiste in Nootdorp? Even een momentje voor uzelf, terwijl u heerlijk ontspant op een van onze behandelstoelen. Wij maken tijdens het uitvoeren van de behandelingen alleen gebruik van diervriendelijke verzorgings- en make-up producten die over zorgvuldig geselecteerde bestanddelen beschikken. Zoals vanzelfsprekend zijn de behandelingen die wij in de schoonheidssalon aanbieden geheel up-to-date en op basis van de meest doeltreffende technieken.

U kunt in mijn schoonheidssalon in Nootdorp onder andere terecht voor:

We gaan dieper in op de verschillende behandelingen die we aanbieden:

Gezichtsbehandeling

Onze gezichtsbehandelingen variëren van een ontspannende behandeling tot gespecialiseerde verzorgingsbehandelingen. Of u nu een verwenmoment zoekt of specifieke huidproblemen wilt aanpakken, een gezichtsbehandeling in Nootdorp biedt uitkomst.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

gezichtsbehandeling zoetermeer

Massage

Massages zijn perfect voor het verlichten van stress, nervositeit en vermoeide spieren. Door middel van een massage in Nootdorp stimuleert een schoonheidsspecialist een betere doorbloeding in specifieke spiergroepen en omliggend weefsel, wat resulteert in verbeterde stofwisselingsprocessen in het lichaam. U kunt kiezen uit een ontspannende lichaamsmassage, een massage met aromatherapie of een 30 minuten deelmassage. Hierbij kunt u kiezen uit een rug-schouder-nekmassage, een massage voor uw benen, of een verfrissende gezichtsmassage.

Gelnagels

Gelnagels zijn ideaal voor iedereen die moeite heeft om de eigen nagels mooi en lang te houden. Door het laagje gellak worden de nagels verstevigd. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren die passen bij iedere gelegenheid. De gellak blijft tot drie weken mooi op uw nagels zitten. Komt u binnenkort langs in Nootdorp voor gelnagels?

Ontharen

Ontharen in Nootdorp kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals met gebruik van een Pulsar IPV en elektrisch ontharen. Het verminderen van de haargroei op specifieke plekken van het lichaam neemt een aantal behandelingen van een schoonheidsspecialiste in beslag. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij onder andere aan de te behandelen plek, de kleur en de dikte van de haren.

Permanente make-up

Permanente make-up wordt toegepast met een dunne, steriele naald die een specifiek veilig pigment gebruikt. Om huidinfecties te voorkomen, maken we de huid eerst schoon en ontsmetten we deze. Daarna schetsen we de gewenste vorm, contour, kleur en structuur. Uiteraard kunnen we in dit stadium nog eventuele aanpassingen doorvoeren. Als alles naar tevredenheid is, start de procedure. Het pigment wordt net onder de huid ingebracht via pigmentinjecties.

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Hoeveel keer moet je naar de schoonheidsspecialiste?

Hoevaak we aanraden om een bezoek te brengen aan een schoonheidsspecialiste is afhankelijk van het type behandeling. Doorgaans raden we aan om iedere 4 tot 6 weken een behandeling te ondergaan.

Hoe vaak moet je een gezichtsbehandeling doen?

Hoevaak u een gezichtsbehandeling moet ondergaan is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder van uw huidtype, de conditie van de huid, het budget en uw levensstijl. We raden aan om iedere 4 tot 6 weken een afspraak te maken voor een gezichtsbehandeling.

Heeft het zin om naar een schoonheidsspecialiste te gaan?

Het heeft zeker zin om naar een schoonheidsspecialist te gaan. Zo is een bezoek aan een schoonheidsspecialist niet alleen een moment voor jezelf, maar houdt het ook huidveroudering tegen, is het goed voor je gezondheid en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw huidverzorging haalt.

Wat kan ik verwachten van een bezoek aan de schoonheidssalon in Nootdorp?

We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat u kunt verwachten van een bezoek aan onze schoonheidssalon. Aan het begin van de afspraak bespreken we uw wensen en eventuele huidproblematiek. Vervolgens bepalen we gezamenlijk welke behandeling het meest aansluit bij uw wensen en voeren we de behandeling uit.

permanente make up zoetermeer

Maak een afspraak bij een schoonheidsspecialist

Weet u al precies aan welke behandeling u behoefte heeft en woont u in de buurt van Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Lansingerland of Berkel & Rodenrijs?

Of laat u zich liever adviseren door een schoonheidsspecialist? We denken graag met u mee over welke behandeling bij u en uw huid past. U kunt ook direct een afspraak maken voor een intakegesprek. We bespreken dan uw wensen en de verschillende behandelingen die we aanbieden. We hopen u snel te mogen verwelkomen in schoonheidssalon in Nootdorp. Tot snel!

Ontdek alle behandelingen ›Contact opnemen ›Afspraak maken ›

Online afspraak maken

Maak hier online een afspraak. Ziet u het formulier niet (volledig)? Klik dan hier